Kurš kaķis atbilst tavam horoskopam?

Starp saimnieku un kaķi noteikti ir ciešas attiecības. Šīs ir ļoti īpašas, nenovērtējamas attiecības, kuras vienlaikus var salīdzināt ar ģimeni un draudzību. Tomēr tik augstā garīgā līmenī jūs varat sazināties tikai ar “savu” mājdzīvnieku. Kā to izvēlēties no daudziem citiem? Pajautājiet zvaigznēm!

Auns

Auna raksturs stāv uz trim pīlāriem – bezbailības, enerģijas un neatlaidības. Attiecīgi šīs zīmes pārstāvju kaķim vajadzētu būt līdzīgam temperamentam.

Enerģiski saimnieki vēlēsies draiskus “medniekus” – Sibīrijas kaķus vai ēģiptiešu, kas arī pieaugušā vecumā nezaudē interesi par spēlēm. Ja esat pieradis aizstāvēt savu viedokli jebkurā situācijā, iegādājieties britu īsspalvaini kaķi. Tie ir lojāli, bet ne aizkustinoši mājdzīvnieki, kas spēj samierināties ar nevaldāmiem Auniem un, ja nepieciešams, pabūt vieni.

Vērsis

Vēršu cilvēki pēc dabas ir lojāli un uzticami. Tie ir “zemes” cilvēki, kas tiecas pēc komforta un materiālās labklājības. Nav tik viegli apbēdināt Vērsi, tāpat kā Amerikas īsspalvainais kaķis, kas kļūs par viņu labāko draugu.

Arī šajā zīmē dzimušajiem būs lieliskas attiecības ar Siāmas kaķi. Šis sabiedriskais un gudrais mājdzīvnieks ir piemērots apmācībai: attiecības starp īpašnieku un kaķi būs bagātas un interesantas.

Dvīņi

Dvīņu raksturā apvienotas dažādas, dažkārt pretrunīgas iezīmes. Viņi ir sapņaini un pakļauti vientulībai, enerģiski un mainīgi. Šīs zīmes pārstāvji bieži maina garastāvokli. Persiešu kaķis, kurš vienlīdz mīl komunikāciju un vientulību gultā vai mājā, spēs pielāgoties savam raksturam un izrāda iejūtību attiecībās ar saimnieku.

Vēzis

Priekšzīmīgi laulātie un vecāki, Vēži īpaši novērtē lojalitāti savos mīluļos. Tajā pašā laikā viņiem ir vajadzīga pieķeršanās un laipna attieksme.

Tos var dot Somālijas šķirņu kaķi. Vislabākā izklaide šiem jūtīgajiem dzīvniekiem ir ieritināties mīļotā saimnieka klēpī un pasnaust.

Sfinksas ir piemērotas arī vēžiem – kaķiem bez apmatojuma, kas dievina maigumu. Un Vēži mīl un prot dalīties ar siltumu.

Lauva

“Karaliskās” zodiaka zīmes pārstāvji ir enerģiski, sabiedriski, dāsni – vārdu sakot, lieliski cilvēki. Un kaķi, kas viņiem piestāv, ir tie paši – piemēram, vilnas milzis Meinas Kūns. Šis kaķis ir draudzīgs un sabiedrisks, bet tajā pašā laikā izaicinoši neatkarīgs.

Lauvas ir dzimuši perfekcionisti: viņi ir pieraduši izvēlēties sev labāko, jo viņiem ir neticami patīkami klausīties glaimojošas atsauksmes. Tas nozīmē, ka “zvēru karaļiem” piestāvēs viens no skaistākajiem kaķiem – Bengālijas. Šīm garmatainajām skaistulēm ir draudzīgs un dzīvespriecīgs raksturs.

Jaunava

Jaunavas ir strādīgas un pedantiskas. Būt garlaicīgi un sēdēt dīkstāvē nav viņu lieta. Saimnieku viedokli dalīs Bengālijas kaķi, kuri ir enerģiski, zinātkāri un lojāli.

Lasi vēl: Sāksies balta svītra: šīs trīs zodiaka zīmes kļūs par Fortūnas favorītiem februārī

Jaunavas, kas izceļas ar savu iedzimto mīlestību pret tīrību, izvēlas tikpat tīrus kaķus ar vieglu raksturu. Piemēram, inteliģents krievu zils.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment