Pār viņu galvām nolīs zelta lietus: slavenā Zvaigžņu eksperte Tamāra Globa maijā 3 Zīmēm sola vēl nebijušu veiksmi naudas jautājumos

Pēc ekspertes Tamāras Globas prognozes šiem cilvēkiem maijā būs vēl nepieredzēti ienākumi, veiksme un viņus sagaida milzīgas pārmaiņas. To visu ietekmēs Jauns Mēness, kas sāksies šī gada 8.maijā.

Globa uzskata, ka daudzām Zvaigžņu zīmēm dzīvē gaidāmas pārvērtības tieši pēc šī datuma un tas nozīmē – jaunas iespējas, tostarp, kas saistītas ar finansēm.

Izcila peļņa un papildus lielāki ienākumi maijā esot gan gaidāma tieši trim Zvaigžņu zīmēm, kā sola eksperte, tomēr arī citiem maijs solās uzsmaidīt.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Dvīņi

Foto – Pexels

Un, tā, pirmie veiksminieki pēc Tamāras Globas vārdiem ir cilvēki, kas dzimuši Dvīņa zīmē. Viņa stāsta, ka maija mēnesī Dvīņi metīsies darbā iekšā “pa galvu, pa kaklu”, un, lai arī brīžiem nemaz viss neies tā, kā plānots, galu galā, viss izdosies pat vēl izcilāks, nekā viņi varētu būt gaidījuši.

Kas nav mazsvarīgi – grūtos brīžos Dvīņi var prasīt padomu un atbalstu gan saviem kolēģiem, gan ģimenei – neviens no šiem cilvēkiem neatteiks, un grūtības izdosies atrisināt. Visticamāk, ka maija mēnesī Dvīņiem tiks piedāvāts iesaistīties kādā jaunā projektā, kas nesīs milzīgus augļus naudas izteiksmē. Vienīgais, ko ezotēriķe iesaka – plānot savu nākotni un rīkoties pēc iespējas mazāk spontāni.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment