Kurskā kāda sieviete uzdāvināja brālim striptīza dejotāju, kura uzstājās vecāku un bērnu klātbūtnē (video)

Šajā video viss tiek lieliski atainots. Šis video rullītis tika publicēts “Kurskas bomondā”: stilizētā policista tērpā ģērbusies dejotāja izpilda vīrietim deju, blakus atrodoties bērniem.

Neskaitot bērnus, telpā atrodas arī citi vīrieša ģimenes locekļi, kopumā vismaz pieci cilvēki.

Aizkadra balsī dzirdams, ka puisītim vārdā Jerogs lūdz netraucēt dejotājai, nemaisoties viņai pa kājām. Tāpat no video dzirdamajiem komentāriem saprotams, ka vīrietim tajā dienā paliek 20 gadi. Pašlaik video jau ir izdzēsts no sākotnējās ievietošanas mājaslapas, taču tas tagad “klaiņo” pa internetu un turpina vākt cilvēku komentārus par neierastām ģimenes tradīcijām. No šīs vietnes “izglābto” video pārpublicēja “Telegram-канал Mash”.

Vietējo plašsaziņu līdzekļu pārstāvji sazinājās ar meiteni, kas izpildīja striptīzu tik neierastā kompānijā un apstākļos. Dejotāja paskaidroja, ka jubilārs pašlaik mācoties par juristu, tādēļ viņam esot izvēlēta meitene šādā tērpā. Pēc meitenes vārdiem, viņa nav pazīstama ar pasūtītājiem, kā arī viņai pirmo reizi nācās strādāt šādos apstākļos. Tika ziņots, ka par šo deju meitene saņēma trīs tūkstošus rubļu (nepilni 45 eiro).

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment