KUŠ! Sliktie vārdi, kas sabojās jūsu attiecības!

Nekad” Vārda “nekad” lietošana attiecībās izraisa bezcerību un pabeigtības sajūtu. Ja tu piemini šo vārdu, tavs partneris tiek aizvainots, jo viņam tiek pateikts, ka nekas nav labojams, tas ir galējs apgalvojums. Tā ir “visu vai neko” frāze – tādēļ piesargies un nesaki to savam mīļotajam cilvēkam.

Vienmēr” Tāpat kā “nekad” šī konkrētās situācijās ir kaitinoša un aizvainojoša frāze. “Tu vienmēr atstāj savu kosmētiku tur, kur tā man traucē”, “tu vienmēr atstāj nekārtību pēc sevis” – tas liek cilvēkam par sevi domāt sliktu, liek domāt, ka nekas nav labojams šajā situācijā.

Bet” Šis vārds ietver manipulāciju un godīguma trūkumu. Lietojot šo vārdu, tu noliedz visu, kas ir teikts iepriekš. Tāpat pozitīvu apgalvojumu tas pārvērš negatīvā.

Lamu vārdi Nekas tā neietekmē cilvēku kā lamāšanās – it īpaši, ja šādi vārdi nāk no mīļotā cilvēka mutes. Dažkārt cilvēki pāros lamājas tā, ka ir grūti noticēt, ka viņi vispār ir kopā. Vārdi aizvaino, tie ir kā izšautas lodes – ko būsi pateicis, atpakaļ paņemt nevarēsi, tas saglabāsies cilvēka atmiņā.

Šķiršanās Šis nu ir briesmīgākais, ar ko draudēt otram cilvēkam. Ja katrā strīdā teiksi: “viss cauri, mēs šķiramies”, otrs cilvēks to ar laiku vairs nespēs izturēt. Un tad vienu dienu šis vārds tiešām novedīs pie īstas šķiršanās.

Labāk atvēli sev laiku, nerunā dusmu uzplūdā, padomā, kā un ko teikt tā, lai tas neaizvainotu otru cilvēku. Ir svarīgi domāt par to, kā viņu ietekmēs tas, ko tu teiksi. Ja tev tiešām rūp cilvēks, kurš tev ir blakus, domā par to, ko runā!

 

Avots: www.yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment