Labākā draudzene nocēla man vīru. Bet es tik smalki atriebos, ka abiem mīlas balodīšiem teju žoklis atkārās!

Viņi tikās vairākas reizes, bet Maija viņam godīgi pateica, ka vēl nezina, vai ir gatava sākt jaunas attiecības.

Viņas jaunais paziņa Voldemārs uz to reaģēja ar sapratni. Viņš pauda, ka neko no viņas neprasa, bet atzina, ka viņam patīk pavadīt laiku kopā ar Maiju. Bet kādu dienu Maija savā pastkastītē atrada neparastu vēstuli – ielūgumu uz kāzām.

Ielūgums bija no viņas bijušā vīra Jāņa un viņa jaunās partneres Valdas.

Maija sadusmojās ne pa jokam. Viņa saprata, ka šis uzaicinājums viņai tika nosūtīts tikai tāpēc, lai parādītu, ka abiem mīlniekiem klājas labi. Viņi, iespējams, vienkārši gribēja paņirgāties.

Taču Maija nolēma nesniegt viņiem šo baudu un parādīt, ka nav salauzta un satriekta. Viņa nolēma doties uz šīm kāzām un parādīt, ka ir “uzvarētāju pusē”.

Maija piezvanīja savam jaunajam paziņam Voldemāram un pastāstīja viņam situāciju.

Viņa lūdza vīrieti kļūt par viņas pavadoni kāzās, lai bijušie tuvie cilvēki redzētu, ka ar viņu viss ir kārtībā un viņa ir laimīga bez viņiem. Voldemārs nevilcinoties piekrita.

Kāzu dienai Maija gatavojās tā, it kā tie būtu viņas pašas svētki. Viņa iegādājās skaistu smaragda krāsas kleitu un devās pie vizāžista, lai izskatītos uz visiem simts. Kopā ar Voldemāru viņa devās uz kāzām.

Dzimtsarakstu nodaļas svinību zālē smaržoja ziedi, un viesi ar nepacietību gaidīja līgavas un līgavaiņa parādīšanos.

Kad durvis atvērās, visi pagriezās, cerot ieraudzīt Jāni un Valdu, bet viņu vietā zālē parādījās Maija izsmalcinātā tērpā.

Viņa bija tik skaista, ka pat līgava nobalēja uz viņas fona. Vairāki vīrieši vērsās pie Maijas, paužot vēlmi kļūt par viņas pavadoni kāzās, taču viņa smaidot atteicās, sakot, ka viņai jau ir partneris.

Svinību laikā Maija nolēma pateikt tostu, lai skaļi izteiktu savas domas:

– Dārgie draugi, es vēlos jums pateikt paldies. Pateicoties jums, no manas dzīves ir pazuduši visnegatīvākie cilvēki.

Palikuši tikai īsti, uzticami draugi, kā arī jauni, piemēram, Voldemārs, viņa sacīja un silti paraudzījās uz savu pavadoni.

– Es novēlu jaunlaulātajiem visu to labāko. Un, Valda, piesargies no savām draudzenēm, piebilda Maija.

Pēc savas runas Maija lepni pameta zāli, sadevusies rokās ar Voldemāru, saprotot, ka ir pielikusi treknu punktu savam stāstam.

Viņa neļāva pagātnei stāties ceļā savai laimei un pašvērtībai, izlemjot nepalikt bijušā vīra un viņa jaunās dzīvesbiedres ēnā.

Pēc Maijas un Voldemāra kāzām viņu attiecības kļuva stiprākas. Abi viens otru atbalstīja un izrādīja savstarpēju sapratni, veidojot kopīgus nākotnes plānus.

Lasi arī: Kā es viegli varu atbrīvoties no laputīm, miltrasas, puves un rūsas

Maija saprata, ka pat pēc nopietniem pārbaudījumiem dzīvē var atrast laimi un mīlestību.

Sieviete pārstāja domāt par pagātni un koncentrējās uz savu attīstību un laimi.

Maija kļuva par veiksmīgu un neatkarīgu sievieti, gūstot panākumus gan karjerā, gan personīgajā dzīvē.

Bet kā tev patika šis aizraujošais stāsts ar labām beigām? Vai esi pieredzējis kaut ko līdzīgu? Būsim gandarīti, ja dalīsies savā viedoklī/pieredzē komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment