4. Kad dārzeņu masa nostāvējusies, no tās nospiež lieko šķidrumu un pievieno otrās bļodas saturam.

5. Tad sagriež zaļumus, vēlreiz visu samaisa.
6. Kārtīgi uzkarsē pannu, kurā ielej eļļu cepšanai un sāk cept. Pankūkas var cept gan lielas, gan kā “pieckapeikas”, kādas nu kuram labāk patīk, tādas arī cep. Jācep no abām pusēm un diezgan lēnas uguns.
Sastāvdaļas
1 kabaci
1 kartupeli
3 olas
Sāli
1,5 glāzi piena
1 glāzi miltu
5 gramus cepamā pulvera
30 ml eļļas
Pētersīļus, dilles – pēc garšas
VIDEO:
3 nezāles, kuras nedrīkst atstāt dārzā: tās “apēd” jebkuru augu kultūru
Tevi arī varētu interesēt
Pasniedz ar skābo krējumu vai jogurta mērcīti. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Man piezvanīja no valsts pārvaldes un vārds pa vārdam man ”noskaitīja” 4000 eiro: kā tas beidzās
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- Nolieciet šo augu uz palodzes un aizmirstiet mājās par kondensātu, mitrumu un pat pelējumu
- Jau pazuduši tūkstoši eiro: brīdina par jaunu krāpšanas shēmu Latvijā – sākumā viņi atsūta īsziņu
- No 1. janvāra stāsies spēkā ātruma ierobežojums gājējiem – skaidrojam kurā valstī
- Es atstāju sievu un bērnus un aizbraucu uz ārzemēm, un pēc diviem mēnešiem sapratu, ka bez viņiem iztieku lieliski







