4. Kad dārzeņu masa nostāvējusies, no tās nospiež lieko šķidrumu un pievieno otrās bļodas saturam.
5. Tad sagriež zaļumus, vēlreiz visu samaisa.
6. Kārtīgi uzkarsē pannu, kurā ielej eļļu cepšanai un sāk cept. Pankūkas var cept gan lielas, gan kā “pieckapeikas”, kādas nu kuram labāk patīk, tādas arī cep. Jācep no abām pusēm un diezgan lēnas uguns.
Sastāvdaļas
1 kabaci
1 kartupeli
3 olas
Sāli
1,5 glāzi piena
1 glāzi miltu
5 gramus cepamā pulvera
30 ml eļļas
Pētersīļus, dilles – pēc garšas
3 nezāles, kuras nedrīkst atstāt dārzā: tās “apēd” jebkuru augu kultūru
Pasniedz ar skābo krējumu vai jogurta mērcīti. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- “Latvijas pasts” pavēstī bēdīgu ziņu iedzīvotājiem: ”Diemžēl mēs pārtraucam šo pakalpojumu”by Sandra Vīgante
- Viss sāksies 10.jūlijā un “karstāko” punktu sasniegs brīvdienās: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar laika prognozi šai nedēļaiby Laura Andersone
- 3 nezāles, kuras nedrīkst atstāt dārzā: tās “apēd” jebkuru augu kultūruby Laura Andersone