4. Kad dārzeņu masa nostāvējusies, no tās nospiež lieko šķidrumu un pievieno otrās bļodas saturam.

5. Tad sagriež zaļumus, vēlreiz visu samaisa.
6. Kārtīgi uzkarsē pannu, kurā ielej eļļu cepšanai un sāk cept. Pankūkas var cept gan lielas, gan kā “pieckapeikas”, kādas nu kuram labāk patīk, tādas arī cep. Jācep no abām pusēm un diezgan lēnas uguns.
Šobrīd citi lasa
Sastāvdaļas
1 kabaci
1 kartupeli
3 olas
Sāli
1,5 glāzi piena
1 glāzi miltu
5 gramus cepamā pulvera
30 ml eļļas
Pētersīļus, dilles – pēc garšas
VIDEO:
3 nezāles, kuras nedrīkst atstāt dārzā: tās “apēd” jebkuru augu kultūru
Pasniedz ar skābo krējumu vai jogurta mērcīti. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Mana Daugavpils kaimiņiene nolēma atjaunot fiksētā tālruņa pieslēgumu – prasīju kāds iemesls tam un viņa atbildēja
- Cilvēki, kuri aiziet pensijā laimīgi un paliek tādi arī ilgtermiņā, parasti piekopj šos 7 ikdienas paradumus
- Sešas ķīniešu zodiaka zīmes 2025. gada 14. decembrī piesaistīs īpašu veiksmi un labklājību
- “Cik ļoti laiki ir mainījušies” teica mana vīramāte, kad es sacēlu vētru par Omnivas kurjeru, kas kavējas; “Agrāk tādu pat nebija”
- Veterinārārsti brīdina: populārajā raidījumā “Ķepa uz sirds” izskanējusi informācija, kas nav patiesa
- 2025./ 2026. gada ziemas modes “antitrendi”: novecojošas “kombinācijas”, par kurām šajā sezonā varat aizmirst








