Labākais, ko var pagatavot, ja jums ir kabacītis un kartupelīši: lieliska recepte

4. Kad dārzeņu masa nostāvējusies, no tās nospiež lieko šķidrumu un pievieno otrās bļodas saturam.

Foto – ekrānuzņēmums

5. Tad sagriež zaļumus, vēlreiz visu samaisa.

6. Kārtīgi uzkarsē pannu, kurā ielej eļļu cepšanai un sāk cept. Pankūkas var cept gan lielas, gan kā “pieckapeikas”, kādas nu kuram labāk patīk, tādas arī cep. Jācep no abām pusēm un diezgan lēnas uguns.

 

 Sastāvdaļas

1 kabaci
1 kartupeli
3 olas
Sāli
1,5 glāzi piena
1 glāzi miltu
5 gramus cepamā pulvera
30 ml eļļas
Pētersīļus, dilles – pēc garšas

3 nezāles, kuras nedrīkst atstāt dārzā: tās “apēd” jebkuru augu kultūru

Pasniedz ar skābo krējumu vai jogurta mērcīti. Labu apetīti!