Labākais līdzeklis cīņā pret holesterīnu un augstu asinsspiedienu

Receptes svarīgākā sastāvdaļa ir ķiploks, kas ir viens no veselīgākajiem un iedarbīgākajiem produktiem kāds zināms. Jūsu zināšanai, šāda metode ir daudz drošāka nekā izrakstītie recepšu medikamenti, kas šķidrina asinis.

Ķiplokos ir ļoti daudz veselīgu barības vielu un antioksidantu, kas veicina šūnu reģenerēšanos. Ja ķiploks tiek lietots kopā ar citronu, tad tas kļūst par ļoti iedarbīgu asinsvadu attīrītāju, kas palīdz samazināt kaitīgā holesterīna daudzumu, nostiprina asinsvadu sieniņas, samazinot risku saslimt ar dažādām bīstamām slimībām – tādām kā aterosklerozi.

Piebilde! Šo līdzekli mājas aptākļos [pagatavot ir ļoti vienkārši, atliek vien sekot līdzi pavisam vienkāršām norādēm. Lūk, kas jums jādara!

Sastāvdaļas:

1 ķiploku daiviņa (sarīvēta);

1 tējkarote citronu sulas;

1 neliels ingvera gabaliņš (sarīvēts);

1 tējkarote ābolu etiķa;

1 tējkarote organiska medus.

Lasi vēl: Ja jums ir liekais svars un augsts holesterīna līmenis, pagatavojiet šo sulu!

Pagatavošana:

Viss, kas jums jādara – jāsajauc kopā visas augstāk norādītās sastāvdaļas. Pārliecinieties, ka līdzeklis tiek uzglabāts ledusskapī vismaz piecas dienas. Pēc piecām dienām drīkstat uzsākt ārstēšanu.

Lietošana:

Lietot nepieciešams divas reizes dienā – pirms brokastīm un pusdienām. Jau pēc nedēļas sajutīsieties daudz labāk. Ticiet mums, būsiet pārsteigti par rezultātiem. Visparastākās asins analīzes uzrādīs holesterīna līmeņa samazināšanos, un asinsspiediens būs normalizējies.

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment