Labākās kurpes vīriešiem

Ja jums vēl nepieciešami pierādījumi, tam, ka stils par daudz ko liecina, tad paskatieties lejā. Tiklīdz jūs sāksiet pavērot kādas kurpes nēsā citi vīrieši, jūs nejauši izdarīsiet secinājumus par valkātāja nodarbošanos un uzmanības pievēršanu detaļām.

Tāpēc jums nepieciešams atrast ideālās kurpes. Nav svarīgi vai jūs vēlaties uzlabot savu garlaicīgo stilu vai izskatīties smalkāk kādā saviesīgā pasākumā, šeit ir saraksts ar labākajām vīriešu kurpēm.

BOSS Itālijas ādas kurpes „Broders”

Ja jūs uzskatāt,ka elegances atslēga ir komforts apvienojumā ar  greznību, tad jūs esat tādās pašās domās kā Hugo Boss.

$315, hugoboss.com

Walk-over Eliot

Laika pārbaudi izturējušas kurpes, kas jau kļuvušas par tradīciju, zamšādas purngals un papēdis izskatās smalki. (Mums sevišķi iepatikās dekoratīvā perforācija uz kurpes augšdaļas)

$335, walkover.com

Hush Puppies Style brogi

Šie ikdienišķie apavi apvieno sevī  ar roku darinātu antīku ādu ar krāsainām šņorēm, kas galu galā rada pieklājīgu sporta apavu iespaidu.

$135, hushpuppies.com

Johnston & Murphy Veiverliju kurpes

Detaļu pārdomātais izvietojums akcentē kurpju rūpīgi nopulēto virsmu  un pilns ādas apšuvums garantē,ka siltums netiek panākts uz komforta rēķina.

$175, johnstonmurphy.com

Ted Baker London Braythe Textured derbi

Braythe kurpes nav kautrīgajiem tās pauž sava veida bravūru. Matētā un skaidri redzamā faktūra kombinācija, piešķir tradicionālajam stilam kādu modernu piesitienu.

$220, tedbaker.com

ASOS derbija stila ādas kurpes

Pārdomātas detaļas, kā piemēram neredzami šnorcaurumi, biezas un rievotas zoles labi saplūst kopā ar elegantajiem derbiem, kas noteikti liks atskatīties.

$92, asos.com

Prada Saffiano monki ar sprādzēm

Gaumīgs dizains un robusta uzbūve veido smalkas kurpes. Jums vajadzīgi pierādījumi? Apskatiet Prada’s  monkus ar sprādzēm.

$730, nordstrom.com

J.Crew Alfred Sargent for J.Crew dubultie zamšādas monki ar sprādzēm

Italījas āda, angļu apavu ražošanas tradīcijas un amerikāņu stils kopā veido zīmolu, kas ir izteikti kosmopolītisks.

$525, jcrew.com

Dune London monki ar dubultām sprādzēm

Minimālisma stilā ieturēti monki ir tieši tas, kas jums vajadzīgs, lai atjaunotu savu lietišķo garderobi. Gludas vēršādas kurpes , dekoratīvs kurpju purngals un mīlestība, kas ielikta šajās ar roku darinātajās kurpēs piešķir tām īpašu burvību.

$149, dunelondon.com

Banana Republic Branson penija loferi

Kļūstiet par tradicionālā stila piekritēju ar šīm klasiskajām kurpēm un gūstiet baudu no šo kurpju elastības un triecienu mazinošajām gumijas zolēm.

$128, bananarepublic.com

 Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment