Kas gan tā par ledus kafiju, ja tajā nav ledus? Lūk, tur arī slēpjas lielākā māksla. Lielākā daļa cilvēku un pat nereti baristas neprot pagatavot kārtīgu, baudāmu frappi, jo, ledum kūstot, tā kļūst vienkārši ūdeņaina un pretīga – garšo pēc ūdens ar kafijas garšu.
Lasi vēl: Kādēļ ikvienam vīrietim vajadzētu dzert vairāk kafijas
VIDEO:
Triks ideālai ledus kafijai jeb frappei ir pievienot kafijas ledus gabaliņus, nevis parastos sasaldētā ūdens ledus gabaliņus. Parastā ledus trauciņā ielej līdz istabas temperatūrai atdzesētu kafiju un liec saldētavā. Pievieno šos kafijas ledus gabaliņus savai ledus kafijai, un mēs tikpat kā garantējam, ka tā būs perfekta arī tad, kad kafijas ledus gabaliņi būs izkusuši!
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- “Cik ļoti laiki ir mainījušies” teica mana vīramāte, kad es sacēlu vētru par Omnivas kurjeru, kas kavējas; “Agrāk tādu pat nebija”
- Sinoptiķi atklāj vai Jaunajā gadā sagaidīsim īstu ziemas pasaku: ”Prognozes mainās burtiski pa dienām”
- Baiba Sipeniece-Gavare atklāti par populāro šovu “Saimnieks meklē sievu” pēc astoņiem nostrādātiem gadiem
- Cilvēki, kuri aiziet pensijā laimīgi un paliek tādi arī ilgtermiņā, parasti piekopj šos 7 ikdienas paradumus
- Mans vīrs aizmirsa telefonu un aizgāja – viens zvans no “kolēģa” izdzēsa 20 gadus manā dzīvē
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli








