Kas gan tā par ledus kafiju, ja tajā nav ledus? Lūk, tur arī slēpjas lielākā māksla. Lielākā daļa cilvēku un pat nereti baristas neprot pagatavot kārtīgu, baudāmu frappi, jo, ledum kūstot, tā kļūst vienkārši ūdeņaina un pretīga – garšo pēc ūdens ar kafijas garšu.
Lasi vēl: Kādēļ ikvienam vīrietim vajadzētu dzert vairāk kafijas
Triks ideālai ledus kafijai jeb frappei ir pievienot kafijas ledus gabaliņus, nevis parastos sasaldētā ūdens ledus gabaliņus. Parastā ledus trauciņā ielej līdz istabas temperatūrai atdzesētu kafiju un liec saldētavā. Pievieno šos kafijas ledus gabaliņus savai ledus kafijai, un mēs tikpat kā garantējam, ka tā būs perfekta arī tad, kad kafijas ledus gabaliņi būs izkusuši!
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- Aizmirsts deserts – leģendārās kūciņas “Eži”, kas tiek gatavotas no vārītiem olu dzeltenumiemby Anete Vītola
- Aizsaulē devies vērienīgs aktieris, kurš iedvesmoja simtiem cilvēkuby Sandra Ločmele
- Noskatījos, noklausījos. Izcili! Populārais dziedātājs Ainars Mielavs paziņo, kurš mākslinieks, viņaprāt, uzvarēs šī gada “Eirovīzijā”by Laura Blūma