Kas gan tā par ledus kafiju, ja tajā nav ledus? Lūk, tur arī slēpjas lielākā māksla. Lielākā daļa cilvēku un pat nereti baristas neprot pagatavot kārtīgu, baudāmu frappi, jo, ledum kūstot, tā kļūst vienkārši ūdeņaina un pretīga – garšo pēc ūdens ar kafijas garšu.
Lasi vēl: Kādēļ ikvienam vīrietim vajadzētu dzert vairāk kafijas
Triks ideālai ledus kafijai jeb frappei ir pievienot kafijas ledus gabaliņus, nevis parastos sasaldētā ūdens ledus gabaliņus. Parastā ledus trauciņā ielej līdz istabas temperatūrai atdzesētu kafiju un liec saldētavā. Pievieno šos kafijas ledus gabaliņus savai ledus kafijai, un mēs tikpat kā garantējam, ka tā būs perfekta arī tad, kad kafijas ledus gabaliņi būs izkusuši!
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- 10. jūnijs – nozīmīga diena Senlatviešu kalendārā: rīta rasai piemīt dabas spēks, bet uguns rituāli sargās ģimeni un mājuby Laura Kārkliņa
- Kad piedzima trešais bērns, vīrs kļuva pavisam citāds — tikai vēlāk atrastie dokumenti atklāja patiesībuby Rinalds Bergmanis
- Mainiet savus plānus, gaidāmas stipras lietusgāzes un pērkona negaiss: sinoptiķi snieguši jaunu laika prognozi jaunajai nedēļaiby Sandra Ločmele