Labvēlīgākās dienas 2023. gada oktobrī katrai zodiaka zīmei saskaņā ar veiksmes horoskopu

2023. gada oktobris sola veiksmi un labvēlīgus laikus visām zodiaka zīmēm. Tuvojoties šim mēnesim, mēs sākam domāt, kuras dienas mums nesīs īpašu veiksmi un iespēju pilnībā izmantot savu potenciālu.

Šajā veiksmes horoskopā aplūkosim, kādi oktobra datumi ir visizdevīgākie katrai zodiaka zīmei, kā arī kādi notikumi un mirkļi šomēnes var sniegt tām pārliecību un prieku. To stāsta ezotēriķe Gaļina Janko.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

2023. gada oktobrī Auna zīmes pārstāvjiem tiek solīti patīkami pārsteigumi. 7. oktobrī tevi gaida negaidīta, bet priecīga tikšanās, kas piešķirs spilgtas krāsas tavai dienai.

Savukārt 11. oktobris varētu būt parādu atmaksāšanas vai pat negaidītu ienākumu no mantojuma laiks. Šīs finanses nāks no avota, no kura jūs to nebijāt gaidījis.

Savukārt 19. oktobrī visi konflikti, visticamāk, pateicoties tavām pūlēm, atrisināsies tev par labu, ienesot harmoniju un prieku tavā dzīvē.

 

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Arī 2023. gada oktobrī Vērsis var sagaidīt veiksmīgus notikumus. 21. oktobrī ir vērts pievērst uzmanību apkārtējiem, lai tev nepalaistu garām svarīgu informāciju, kas tev varētu noderēt nākotnē.

24. oktobris būs lielisks laiks, lai pierādītu sevi darbā, jo vadība noteikti novērtēs tavus sasniegumus.

Savukārt 9. oktobrī tava smagā darba rezultāti var sniegt negaidītu atalgojumu, iespējams, paaugstinājumu amatā vai jaunas karjeras perspektīvas.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Arī 2023. gada oktobrī Dvīņi ir zem laimīgās zvaigznes. Tavs mīļotais cilvēks 7. oktobrī var sarīkot tev patīkamu pārsteigumu vai kompromisu.

9. oktobrī iepriekšējās neveiksmes pārvērtīsies ilgi gaidītā uzvarā.

Savukārt 22. oktobrī apkārtējie cilvēki būs pozitīvi noskaņoti pret tevi, tāpēc izmanto šo brīdi, lai atrastu domubiedrus.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēža zīmes pārstāvjiem 2023. gada oktobris sniedz iespēju uzlabot savu dzīvi. 13. oktobrī viņiem izdosies atrisināt kādu vecu konfliktu.

Savukārt 14. oktobrī tiks nokārtotas lietas, kas ilgu laiku neļāva mierīgi gulēt.

Un 18. oktobrī darbos būs perspektīvas, kas pavērs jums jaunus apvāršņus. Tās sniedz cerību uz finansiālās situācijas uzlabošanos.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pa pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment