Pēc tam vistas fileju izņemam no katliņa un atkal nosusinām ar papīra dvieļiem. Pēc tam krūtiņu ietinam pergamentā vai ievietojam noslēgtā traukā – galvenais ir nepieļaut svaiga gaisa piekļuvi, lai krūtiņa nesažūtu. Gatavo gaļu var uzglabāt ledusskapī līdz pilnīgai atdzišanai.
Pienā izmērcētā vistas krūtiņa izdodas ļoti sulīga un maiga. Pat tie, kam krūtiņa negaršo, jo tā, viņuprāt, ir sausa, lūgs tev pagatavot šo gardumu atkal un atkal.
Tevi arī varētu interesēt
Starp citu, lai pārliecinātos, ka krūtiņa ir pilnībā izcepusies, varam apskatīt griezuma vietu – tai jābūt pilnīgi baltai, bez rozā plankumiem.
Novēlu tev labu apetīti! Laipni lūgts ar recepti padalīties sociālajos tīklos – draugi būs tev pateicīgi!
Tevi noteikti interesēs
- Mana ome no Valmieras nekad Lieldienu laikā neiet uz kapsētu – atklāšu kāpēc viņa tik strikti turas pie tāby Sandra Ločmele
- Pūpolu svētdiena nav parasta diena. Ko drīkst un ko nedrīkst darīt 2025. gada 13. aprīlīby Sandra Ločmele
- Ar kādiem mēslošanas līdzekļiem barot peonijas, lai ziedi būtu sulīgi, koši un ziedētu ilgu laikuby Anete Vītola