Pēc tam vistas fileju izņemam no katliņa un atkal nosusinām ar papīra dvieļiem. Pēc tam krūtiņu ietinam pergamentā vai ievietojam noslēgtā traukā – galvenais ir nepieļaut svaiga gaisa piekļuvi, lai krūtiņa nesažūtu. Gatavo gaļu var uzglabāt ledusskapī līdz pilnīgai atdzišanai.
Pienā izmērcētā vistas krūtiņa izdodas ļoti sulīga un maiga. Pat tie, kam krūtiņa negaršo, jo tā, viņuprāt, ir sausa, lūgs tev pagatavot šo gardumu atkal un atkal.
Starp citu, lai pārliecinātos, ka krūtiņa ir pilnībā izcepusies, varam apskatīt griezuma vietu – tai jābūt pilnīgi baltai, bez rozā plankumiem.
Novēlu tev labu apetīti! Laipni lūgts ar recepti padalīties sociālajos tīklos – draugi būs tev pateicīgi!
Tevi noteikti interesēs
- Mierīgi braucu, kad pēkšņi mani notur likumsargi un atņem vadītāja apliecību: vēlāk uzzināju kāpēcby Sandra Vīgante
- Tikai 3 pamata sastāvdaļas un karaliski salāti ir galdā: mana krustmātes labāko salātu recepteby Laura Andersone
- Atņem labo enerģiju, naudu un saticību ģimenē: kādas lietas nedrīkst turēt mājās uz palodzesby Laura Andersone