Pēc tam vistas fileju izņemam no katliņa un atkal nosusinām ar papīra dvieļiem. Pēc tam krūtiņu ietinam pergamentā vai ievietojam noslēgtā traukā – galvenais ir nepieļaut svaiga gaisa piekļuvi, lai krūtiņa nesažūtu. Gatavo gaļu var uzglabāt ledusskapī līdz pilnīgai atdzišanai.
Pienā izmērcētā vistas krūtiņa izdodas ļoti sulīga un maiga. Pat tie, kam krūtiņa negaršo, jo tā, viņuprāt, ir sausa, lūgs tev pagatavot šo gardumu atkal un atkal.
Tevi arī varētu interesēt
Starp citu, lai pārliecinātos, ka krūtiņa ir pilnībā izcepusies, varam apskatīt griezuma vietu – tai jābūt pilnīgi baltai, bez rozā plankumiem.
Novēlu tev labu apetīti! Laipni lūgts ar recepti padalīties sociālajos tīklos – draugi būs tev pateicīgi!
Tevi noteikti interesēs
- Krāpnieki ķērušies klāt arī bankomātiem: ko svarīgi zināt, lai nepazaudētu nauduby Sandra Vīgante
- Ko par jūsu sarunu biedra nodomiem var pastāstīt viņa kājasby Rinalds Bergmanis
- Mana klasesbiedra Daniela luksusa dzīve soctīklos: māsa piesarkst, kad vaicāju viņai, ar kādu biznesu viņš nodarbojas, ka var to visu atļautiesby Laura Andersone