Lai piepelnītos, šī simpātiskā studente prasa 177 eiro par…

19 gadus vecā studente piepelnās, ejot uz vakariņām par 177 eiro. Viņa piekopj striktu “nepieskaršanās politiku” – vienīgais ķermeņa kontakts, kas randiņa laikā ir pieļaujams, ir apskāviens un tas pats tikai tad, ja Roza pati to ierosina. Tāpat viņa jebkurā brīdī var pārtraukt vakariņas, ja jūt tādu vajadzību neatgriežot samaksāto naudu. Par maltīti un ceļa izdevumiem arī maksā kavalieris.

Ir vīrieši, kas labprāt dodas ar Rozu vakariņās atkārtoti, pat vairākas reizes nedēļā. Studente vakariņu laikā nekad nav izjutusi spiedienu seksuālu attiecību uzsākšanai – vīrieši labprāt izbaudot tikai viņas kompāniju.

Roza atklāj, ka uz viņas sludinājumu iepazīšanās vietnē atsaucas pārsvarā turīgi vīrieši virs 50, kuri bieži ne tikai samaksā noteiktos 177 eiro, bet arī uzdāvina kādu skaistu dāvanu.

Pieteikties iepazīšanās vietnē meitenei ieteica draudzene, kad Roza nespēja segt sava auto apdrošināšanas izmaksas. Viņas ģimene zina, ka meitene šādi piepelnās un nenosoda viņu par to. Ar sabiedrību kopumā gan ir savādāk – viņa ir saskārusies ar nosodījumu un eskorta meitenes stereotipu, taču viņu tas īsti neskar, tā kā viņa ar šiem vīriešiem gultā neliekas.

Roza naudu lielākoties atliek mājas iegādes pirmajai iemaksai, taču nenoliedz, ka par šo naudu mēdz iegādāties dizaineru apģērbu un aksesuārus. Piemēram, zemāk attēlos redzat Laboutin augstpapēžu apavus par 4000 mārciņām un Prada rokas somiņu.

Lasi vēl: Kā ar koriģējošās veļas un kosmētikas palīdzību meitenes mūs māna? ŠOKĒJOŠI!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment