Laika ziņu moderators centās klusām un nemanot “nolaist gāzes” tiešajā ēterā. Viņam nesanāca klusām…

Parasti laika ziņu moderatori dodas ēterā, lai paziņotu mums par gaidāmajiem laikapstākļiem. Reizēm tas ir sniegs, sniegputenis, bet šis moderators ziņo mums par spēcīgu “vēju”.

Video redzams galvenais meteorologs kanālā WPMI NBC 15 – Kriss Danns, kurš pavisam ikdienišķi sāka stāstīt par gaidāmo laiku. Moderators stāsta, ka ASV iedzīvotājiem gaidāmas salīdzinoši klusas un mierīgas brīvdienas, taču pats vadītājs no vārda “kluss” atrodas tālu. Paziņojot, kādas temperatūras gaidāmas dažādos ASV štatos, viņš uz sekundes simtdaļu apklust, veic soli uz aizmuguri, mazliet pieliecas, un šajā brīdī tiek izdalīta ļoti “interesanta” skaņa.

Lasi arī: Kā automobiļus pirka PSRS laikos

Tā vien šķiet, ka īsti nav saprotams, kas tā ir par skaņu, taču daudzi nenoliedzami atpazīst skaļu gāzu nolaišanu. Pēc tam viņš turpina stāstīt par laika ziņām tā, it kā nekas nebūtu noticis. Skatītāji gan ir steiguši nofilmēt redzēto un dzirdēto, lai par to pēc tam varētu smieties visa pasaule. Protams, ka šis video tika ielikts internetā, turklāt tā skatījums tikai aug un aug.

Avots: life.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment