Land Cruiser – joprojām nepārspēts

Ražots un pilnveidots vairāk nekā 60 gadus, šodienas Land Cruiser 150 aizvedīs Tevi no pilsētas sirds uz vismežonīgākajiem laukiem ar stilu un ērtībām. Tā mūsdienīgais izskats apvienots ar robustu 4WD funkcionalitāti un augstas kvalitātes salonu, kas lepojas ar daudzveidīgi, gludi nolokāmiem sēdekļiem maksimālām ērtībām.

Unikāla izsmalcinātība

Land Cruiser ir tikpat slaids, cik izveicīgs un izturīgs. LED priekšējie lukturi, kas aprīkoti ar dienas gaitas lukturiem (DLR), iespaidīgā priekšējā reste, miglas lukturi un apakšējā reste piešķir tam nopietna pilsētnieka un apvidus braucēja izskatu.

Dodieties jebkur

Land Cruiser pilnā 4WD un Multi-terrain vadības sistēma atvieglo jebkura apvidus iekarošanu. Tas, kas braukšanu ar Land Cruiser jebkuros apvidus apstākļos padara par izpriecu, ir inovatīvo tehnoloģiju pārpilnība, kas ir kļuvušas par sinonīmu zīmolam Toyota.

Nepārspējama aizsardzība

Land Cruiser drošības funkcijas ir nepārspējamas, tāpēc Jūs varat izbaudīt braucienu.

Neapturams

Land Cruiser reputācija visā pasaulē balstās uz vairāk nekā 60 gadu neapstrīdamu kvalitāti, izturību un uzticamību. Mūsu nemainīgi augstais klientu apmierinātības līmenis ir šā ievērojamā 4WD konstrukcijas kvalitātes apliecinājums. Tas ir patiesa leģenda, kas iemieso vismodernākās tehnoloģijas un sniedz bezkompromisa drošību un ērtības.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment