Pagatavošanas process:
Vistu liekam katlā ar ūdeni un varām līdz gatavībai.
Smalki sasmalcinām dārzeņus, kartupeļus sagriežam kubiņos.
Apcepam sīpolus un burkānus augu eļļā.
Izņemam gaļu no buljona un pievienojam tam sīpolus, burkānus un kartupeļus.
Gaļu sagriežam gabalos, izņemam kaulus un liekam atpakaļ katlā.
Sajaucam olu ar pienu un pieberam miltus, samaisām. Mīkla būs bieza, gluži kā pankūkām. Ievietojam to maisiņā un nogriežam stūrīti.
Pieberam zupai sāli un piparus, pievienojam lauru lapu un samaisām.
Mīklu no maisiņa iespiežam zupā un samaisām, lai nūdeles nesaliptu kopā.
Vārām 5 minūtes, pēc tam pievienojam sasmalcinātus garšaugus, vārām vēl pāris minūtes un pasniedzam galdā.
Kā piedevu var izmantot sagrieztas vārītas olas, pievienot gabaliņu sviesta, ēdamkaroti skābā vai saldā krējuma.
Tik bagātīgu un smeķīgu vistas zupu tu, visticamāk, vēl nebūsi baudījis! Būsim tev pateicīgi, ja padalīsies ar šo lielisko recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- ”ASV šis ir vienkārši neiespējami” amerikānis pastāstīja, kas viņu pārsteidza Latvijā, kad viņš šeit ieradāsby Sandra Vīgante
- Manai mammai piedzima bērns 53 gadu vecumā — tagad viņa vēlas, lai es viņu audzinuby Rinalds Zembergs
- Brālis Viesturs Vācijā dzīvoja jau sen, bet, kad tētis devās aizsaulē, viņš ieradās un paziņoja, ka Jēkabpils māja ir arī “viņa īpašums”by Laura Andersone
- Man apnika redzēt sievu vienmēr nogurušu — uzstādīju kameru mājās, lai saprastu, kas patiesībā notiekby Rinalds Zembergs
- Sirmo māti bērni pameta, pat uz izvadīšanu neatnāca, bet, kad tika nolasīts testaments, nezināja ko darītby Rinalds Bergmanis
- Ilze no Talsu lielveikala ”pa kluso” man atklāja dažādas viltības, kuras pārdevēji izmanto visos veikalosby Sandra Vīgante