Pagatavošanas process:
Vistu liekam katlā ar ūdeni un varām līdz gatavībai.
Smalki sasmalcinām dārzeņus, kartupeļus sagriežam kubiņos.
Apcepam sīpolus un burkānus augu eļļā.
Izņemam gaļu no buljona un pievienojam tam sīpolus, burkānus un kartupeļus.
Gaļu sagriežam gabalos, izņemam kaulus un liekam atpakaļ katlā.
Sajaucam olu ar pienu un pieberam miltus, samaisām. Mīkla būs bieza, gluži kā pankūkām. Ievietojam to maisiņā un nogriežam stūrīti.
Pieberam zupai sāli un piparus, pievienojam lauru lapu un samaisām.
Mīklu no maisiņa iespiežam zupā un samaisām, lai nūdeles nesaliptu kopā.
Vārām 5 minūtes, pēc tam pievienojam sasmalcinātus garšaugus, vārām vēl pāris minūtes un pasniedzam galdā.
Kā piedevu var izmantot sagrieztas vārītas olas, pievienot gabaliņu sviesta, ēdamkaroti skābā vai saldā krējuma.
Tik bagātīgu un smeķīgu vistas zupu tu, visticamāk, vēl nebūsi baudījis! Būsim tev pateicīgi, ja padalīsies ar šo lielisko recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Sākot ar 6. novembri trīs zodiaka zīmēm atnāks ilgi gaidītais panākumu laiks
- “Mēs jau sen nekontaktējamies”: atklājusies aktiera Daiņa Porganta ciešā saikne ar komponista Raimonda Paula ģimeni
- Izmaiņas iestāsies drīz: meteorologs Toms Bricis paziņo, kad ievērojami pazemināsies gaisa temperatūra
- Kāpēc šajā dienā jānoglauda balts suns: bet ko nedrīkst darīt 6. novembrī, lai nepiesauktu neveiksmes
- Dekoratīvais krūms, kas visu ziemu var nodrošināt mājvietu un barot putnus jūsu pagalmā
- Novembris ir pēdējais brīdis, lai “modinātu” Amarilli: pieredzējušu dārznieki padomi, kā to, lai tas kuplotu ziedu mākoņos








