Laulība, nauda vai karjera: ko gaidīt zodiaka zīmēm ziemā 2023-2024

Svari

Ziemas sākums liks Svariem piekāpties un pieņemt pārdomātus karjeras lēmumus. Decembrī un janvārī no tavas rīcības būs atkarīgs citu cilvēku liktenis, tāpēc nopietniem jautājumiem jāpieiet bez emocijām un pieķeršanās. Līdzsvars un pārdomas par esošo situāciju palīdzēs pārvarēt radušās problēmas. Svaru personīgajā apvārsnī paredzētas patīkamas pārmaiņas: pēdējā ziemas mēnesī satiksi savu mīlestību. Lai nepalaistu garām savu likteni, neatsakieties no pievilcīgu kolēģu pēkšņiem piedāvājumiem doties uz randiņu un sutenerismiem no mīlošiem radiniekiem.

Skorpions

Decembrī Skorpioni cīnīsies, lai pretotos noteiktiem notikumiem, taču galu galā viņi vienalga zaudēs konfrontāciju, kas nāks par labu. Jau gada sākumā jums kļūs skaidra teiciena “viss, kas tiek darīts, tas ir uz labu” nozīme. Situācija, kurai Skorpioni pretojās, pavērs durvis uz jaunu iespēju pasauli, kā rezultātā dzīve uzlabosies. Janvārī un februārī vari rēķināties ar pozitīvām pārmaiņām karjerā, kas novedīs pie labklājības līmeņa paaugstināšanās un iespēju realizēt ambiciozas idejas.

Strēlnieks

Strēlnieka mīlestība pret jauniem piedzīvojumiem un radošām idejām palīdzēs sasniegt lielus panākumus jaunajā gadā. Decembrī esiet uzmanīgs visiem jaunumiem, jo ​​daži no tiem jums personīgi noderēs. Ja spēsi izmantot pavērtās iespējas, janvāra sākumā atradīsi savu sapņu darbu un sāksi strādāt pie interesantiem projektiem. Lai neatbaidītu savu veiksmi un īstenotu savu plānu, mazāk runājiet par savām personīgajām idejām ar apkārtējiem cilvēkiem un noskaņojieties maksimālai aktivitātei ziemā.

Mežāzis

Gada pirmais ziemas mēnesis Mežāžiem būs pārmaiņu katalizators. Tieši šajā periodā tiks ielikta augsne lielām pārmaiņām. Pirmkārt, tie ietekmēs personīgo attiecību jomu un ietekmēs notikumus, kas notiks nākamo divu mēnešu laikā. Vientuļie Mežāži var izšķirties par nopietnu romantiku, kas viņiem var kļūt par kaut ko vairāk un tajā pašā laikā atņemt ierasto brīvību. Aizņemtas zīmes būs gatavas šķirties un sapratīs, ka dažas attiecības nav iespējams atdzīvināt. Jebkurā no šiem gadījumiem jūsu lēmumi novedīs pie pozitīvām izmaiņām, pat ja jūs nespēsiet tos pieņemt uzreiz.

Ūdensvīrs

Decembrī Ūdensvīrus piepildīs enerģija un optimisms, kas, ņemot vērā vecā gada beigas, pārsteigs daudzus cilvēkus. Jūsu attieksme dos izcilus rezultātus un palīdzēs attīstīt enerģisku darbību, kas nepaies garām vadībai. Līdz ar janvāra sākumu Ūdensvīri var sagatavoties daudzsološai sarunai ar priekšniecību un garīgi izmēģināt jaunu interesantu amatu. Februārī personīgajā dzīvē sagaidāmi aizraujoši notikumi, taču gaidāmi daži pārsteigumi. Ziemas beigās Ūdensvīri riskē nonākt mīlas trijstūra centrā, kas var stipri sagraut nervus visiem dalībniekiem.

Zivis

Vecā gada beigās Zivis pēkšņi kļūs bagātas, saņēmušas vielu pārdomām vairākiem mēnešiem uz priekšu. Jums nāksies saskarties ar jautājumu, ko darīt ar naudu un palielināt to. Daudzām Zivīm labākais risinājums būtu ieguldījumi nekustamajā īpašumā vai akcijās, tāpēc ap februāri varat kļūt par topošiem uzņēmējiem. Pateicoties pēkšņai veiksmei, dažas Zivis varēs ātri aizvērt vecos parādus un ietaupīt uz mūžu.

Lasi vēl: “Uzticieties liktenim”: 3 zodiaka zīmes 2023. gada decembra otrajā dekādē ļaus savā dzīvē ielauzties pārmaiņām

Abiem zvaigznes pārstāvjiem ieteicams rīkoties pēc savām pamatvajadzībām un izvairīties no “naudas izmešanas kanalizācijā”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment