Lauvām – “tusiņš”, bet Svariem vajadzīga atpūta; Dienas horoskops 5. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Šīs dienas atmosfēra ir labvēlīga patīkamai komunikācijai, taču ārējais miers var slēpt neatrisinātas problēmas. Asas šķautnes netiks mīkstinātas, kamēr asprātīgie Dvīņi kurinās kaislības ar savām asajām piezīmēm. Centies darīt visu iespējamo, lai uzturētu mieru apkārtējā vidē.

Izvairies no attiecību skaidrošanās ar draugiem, radiniekiem un partneri, kā arī neizrāda pārlieku pedagoģisku entuziasmu ar bērniem. Atrodi kopsaucēju, kas ļautu neitrāli komunicēt, piemēram, pārrunājiet jaunākās ziņas no politikas un finanšu pasaules.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem ir svarīgi būt dabiskiem. Darbības un apkārtējās vides izvēli pamatojiet ar savu noskaņojumu, pašsajūtu un pašreizējām vajadzībām. Lieto tikai sev piemērotu kosmētiku un izvairies no eksperimentiem. Saskarsmē biežāk parādiet savas dabas harmoniskās šķautnes.

Daudzām Svariem būs nepieciešama atpūta, lai atbrīvotos no psiholoģiskās spriedzes. Neturpini dialogu, ja tas tevi nogurdina, kaitina sarunu biedru vai ir zudusi interese par tēmu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šodien nebūs lielu šķēršļu. Tu vari patstāvīgi izvēlēties komunikācijas iespēju un ietekmēt sarunas gaitu. Tava rīcība radīs labvēlīgu iespaidu uz apkārtējiem.

Iespējams, saņemsi apstiprinājumu savai taisnībai vai pozitīvu ziņu. Ja ir bijusi karsta diskusija, tā beigsies tev par labu, stiprinot tavu autoritāti vai reabilitējoties citu cilvēku acīs. Romantisks randiņš var notikt gan tradicionālā, gan attālinātas saziņas formā.

 

Ūdens elementa zīmes

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēža uzmanība šodien ir vērsta uz mājas vidi. Ja ģimenē viss ir kārtībā un problēmas ir atrisinātas, nav vajadzības meklēt alternatīvu. Labāk ir palikt mājās un socializēties ar tuviniekiem. Uz šodienu nav vērts plānot tīrīšanu vai smagu darbu. Ģimenes problēmas risini ģimenes ietvaros, nemeklē palīdzību pie svešiniekiem. Izvairies no sarežģītu jautājumu izvirzīšanas, kas varētu radīt spriedzi. Ja tā notiek, pāriet uz drošām, neitrālām tēmām.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem ieteicams palikt sabiedriski aktīviem, taču ne uz sava rēķina. Sašaurini savu sociālo kontaktu loku un veltīsi laiku jaunu paziņu vai lietišķu tikšanos meklēšanai.

Šis laiks nav piemērots jaunu lietu apguvei vai virzībai uz priekšu uzņēmējdarbībā. Izvairies no konfliktiem, neauglīgām spekulācijām un šaubām. Ja gaidāmā nedēļa solās būt sarežģīta, atceļ visas darba slodzes un kārtīgi atpūties.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm vide nav labvēlīga konfliktiem. Apkārtējie ir gatavi kompromisiem, un tev vajadzētu darīt to pašu. Saskaņo, noraksti savstarpējos parādus un atrisini sāpīgus jautājumus.

Ja ir šaubas un aizdomas, nekavējies pie tām. Iespējams, tām nav pamata vai arī jūs vienkārši neesat gatavs tās saskatīt un pieņemt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment