Lauvas atradīs savu mīlestību, Strēlniekus gaida pārmaiņas: Vasilisas Volodinas prognoze visām zodiaka zīmēm 2024. gadam

 

Svari – viņi saka par viņiem, ka viņi pastāvīgi svārstās, taču tā nepavisam nav taisnība. Šīs zīmes galvenais mērķis ir visu nosvērt un noteikt pareizo mēru. Svari ir harmonijas mēraukla pasaulē. Viņiem ir īpašs gads, pagrieziena punkts. Īpaši svarīgi no bērnu viedokļa. Tiem, kuriem ir pusaudžu bērni, sākas atdalīšanās, kas var kļūt diezgan sāpīga. Tam ir jāgatavojas īpašā veidā. Oktobris ir laiks jaunam sākumam.

Skorpioni ir zīme, kuru es ļoti cienu, lai gan daudziem cilvēkiem viņi nepatīk. Skorpioni mīl cilvēkus divos gadījumos – ja viņi tos pazīst vai ja viņi tos nepazīst. Vienkārši Skorpions ir cilvēks, kurš zina, kā nodarīt pāri citiem, un to neslēpj. Enerģisks, harizmātisks, bet ne laipns. Tāpēc Skorpions vienmēr rada daudz jautājumu. 2024. gadā Skorpioni organizēs savu dzīvesvietu – iegādāsies nekustamo īpašumu, remontēs, pārcelsies, iespējams, pat pārcelsies.

Strēlnieks ir visgrūtākā zīme. Tie ir smieklīgi, bet, patiesību sakot, humors bieži vien ir kazarmas. Strēlnieks ir pa pusei cilvēks, pa pusei zirgs. Tāpēc viņš tevi kaut kur mīdīs, lai gan vienā daļā viņš ir tik jauks puisis. Viņi paver jaunus apvāršņus un ir jautri. Strēlniekus 2024. gadā piedzīvos pārmaiņas, tostarp arī savā personīgajā dzīvē. Varbūt parādīsies jauns laulības partneris. Varbūt Britnija Spīrsa atkal apprecēsies? Vai arī Breds Pits (arī Strēlnieks pēc zodiaka zīmes) palīdzēs? Strēlniekus sagaida jauni draugi, jauna dzīvotne, jauni projekti.

Mežāzis ir viena no grūtajām zīmēm, necaurredzama. Viņš steidzas pretī saviem mērķiem, bet loģika viņam ir ļoti svarīga. Šī zīme lielā mērā nosaka mūsu dzīves struktūru. Mežāzim nauda kļūst par jaunu enerģijas veidu. Mežāži ir cilvēki, kuri pēdējos 15 gadus ir pavadījuši, attīstot savas spējas pārvaldīt dzīvi un cenšoties kļūt autonomi. Tāpēc viņi sāk pārveidot šo autonomiju par kaut ko citu. Ne jau viņi paši kļūst par varu, bet gan finanšu resursi. Šie ir cilvēki, kuriem jādomā par naudu, jāmēģina nopelnīt un jāiemācās pārvaldīt šos resursus. Viņiem 2024. gads ir finanšu gads.

Ūdensvīrs– Es mīlu šo zīmi. Man ir daudz gaisa draugu. Ūdensvīram šis nav viegls laiks. No vienas puses, viņi kļūs ietekmīgāki un pieņemsies svarā citu acīs, no otras puses, tas būs saistīts ar ļoti lielu iekšējo transformāciju, kad kļūsi it kā pilnīgi jauns. Kādam būs bērni, citam jauns bizness. Bet nauda nebūs ļoti laba. Bet jādomā par ko citu un jāpasaka sev, ka arī manā ielā būs svētki.

Zivis ir brīnišķīgi, dvēseliski cilvēki, kuru uzdevums ir ieskatīties sevī. Viņi pabeidz procesu, nevis sāk to. Viņi mums atgādina, ka pasaulē ir kaut kas, kas nezvana un nečaukst. Viņu misija ir nest pasaulei labu. Pēdējos gadus Zivis dzīvo dīvainu dzīvi, viņas īsti labi nesaprot, ko darīt, kādas perspektīvas viņus sagaida.

Lasi vēl: Tests: kā noskaidrot savu raksturu pēc roku novietojuma uz stūres

Tātad 2024. gads būs pēdējais klusais gads, kad varēs izvirzīt kādus mērķus, jo 2025. gadā sāksies iecerētā praktiskā īstenošana.

Leave a Comment