“Lēca uz galvas, žņaudza un lauza rokas” – nežēlīgs skolēnu kautiņš (VIDEO – satur vardarbības elementus)

Nežēlīgs skolēnu kautiņš, kur desmit vecāko klašu zēni izrēķinājās ar vienu 13 gadus vecu zēnu, kurš tobrīd devās uz skolu, beidzas traģiski. Šī informācija nav domāta cilvēkiem ar vājiem nerviem!

Krievijā, Čeļabiskas apgabala mazpilsētā Kopeiskā, policija saņēma satraucošu izsaukumu par kādu nežēlīgu skolēnu kautiņu. Desmit (!) vecāko klašu skolēni nolēma izrēķināties ar neaizsargātu, 13 gadus vecu zēnu, kas tobrīd mierīgi devās uz skolu. Policiju izsauca zēna klases audzinātāja, kas, ieraugot noteikošo, steigšus devās zēnam palīgā, tādējādi iztraucējot kaušļus, kas metās bēgt, lai neviens nenoskaidrotu viņu identitātes.

Kā stāsta zēns, 10 vecāko klašu zēni viņu iegrūda kādas daudzstāvu mājas pagalmā un deva viņam izvēlēties – cīnīties ar grupas “galveno” vai arī visi kopā viņu piekaus. Zēnam nekas cits neatlika kā piekrist cīņai 1:1, taču jau pēc neilga brīža “galvenajam” piebiedrojās arī visi pārējie 9 kaušļi: “Tā kompānija sāka viņu grūstīt, sist un lēkt viņam uz galvas. Dēls saka, ka viņu žņaudza un lauza viņam rokas.”, skaidro zēna tēvs.

Zēna tēvs pieļauj, ka piekaušanas iemesls varētu būt autoritātes iekarošana.

Policijai izdevās noskaidrot visu 10 kaušļu identitātes un pret viņiem ir ierosināta krimināllieta. Kā atklājās izmeklēšanas gaitā, tad gandrīz visi šie kaušļi ir sportisti, taču par spīti jau manāmam fiziskam pārākumam, viņiem patīk turēt bailēs vietējos jauniešus un laiku pa laikam pielietot spēku, lai pašapliecinātos.

Policija pagaidām nekomentē kāds sods varētu sagaidīt šos nežēlīgos jauniešus, taču krievu medijos ir izskanējušas ziņas par to, ka šādos gadījumos nepilngadīgie kaušļi tiek sveikā cauri – mājās jānoklausās vecāku “lekcija” un vecākiem ir jānosedz cietušā medicīniskie izdevumi.

Zēns pašlaik skolu neapmeklē, jo viņam ir galvas trauma. Neirologs pagaidām ir noteicis smadzeņu satricinājumu, bet pēc sīkākiem izmeklējumiem, sniegs savu slēdzienu. Zēns, ja neskaita fiziski redzamus ķermeņa bojājumus un smadzeņu satricinājuma izraisītos simptomus, sūdzas par sliktu dzirdi vienā no ausīm un acu sāpēm.

Zēnam pēc izveseļošanās būs jāapmeklē psihologs, lai viņš varētu emocionāli atkopties pēc šīs traumatiskās pieredzes.

Lasi vēl: Noskaties kā zēns skolā iziet no jebkādiem rāmjiem un viņam to tūlītēji nākas nožēlot!

Pāršķir lapu, lai skatītos video!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment