Letāla avārija Viļānos; “Gulēju. Troksnis. Sitiens. Viss. Attapos, sieva kliedza, ka notikusi avārija, ka māja sagāzta!”

 Viļānos notikusi avārija, kurā atņemta kāda 35 gadus veca vīrieša dzīvība, kā arī daļēji sagrauta kādas ģimenes māja.

Avārija notika plkst. 3:50 naktī pašā Viļānu centrā! Atskanējis liels troksnis, kas esot pamodinājis teju vai visus tuvākās apkaimes iedzīvotājus.

“Gulēju. Troksnis. Sitiens. Viss. Attapos, sieva kliedza, ka notikusi avārija, ka māja sagāzta,”  notikušo atstāsta sagrautās mājas īpašnieks Dmitrijs.

 
Dmitrija sapratis, ka viņa ģimenes mājā ietriecies auto un steigšus devās ārā. Tur viņš ieraudzīja  šaušalīgu ainu –  zem viņa mājas verandas drupās bija redzami  samīcīta auto fragmenti. Blakus avārijas vietai atradās cits auto, kura šoferis jau centās palīdzēt avarējušās mašīnas šoferim.

“Viņš izvilka viņu no mašīnas un nolika tur uz ceļa. Pie samaņas viņš noteikti nebija, bet vēl bija dzīvs. Tad atbrauca “ātrie” un secināja, ka viņš jau ir miris,” stāsta Dmitrijs.

Sarunā ar raidījumu Degpunkts, Dmitrijs norāda, ka avārijas iemesls ir vairāk nekā banāls – ielu sacīkstes. Vismaz tā noprotams no Dmitrija un BMW automašīnas šofera sarunas.

 

Bijāgājušo pazina visi. Viņš bija vietējais iedzīvotājs, kurš strādāja veikalā, kas tirgoja auto rezreves daļas.  Bojāgājušais gan nebija iemantojis  neprātīga braucēja slavu, tomēr  iedzīvotāji piefiksējuši, ka policija no avarējušā spēkrata izņēmuši vairākas alkohola pudeles.

Tāpēc iedzīvotāji spriež, ka iespējams, avarējušā auto šoferim papildu drosmi devuši grādīgie dzērieni.

Lasi arī: Nīderlandē ievieš šopavasar nepiedzīvotus ierobežojumus pret COVID-19

Dmitrijs arī uzsver, ka viņa ģimenei ļoti paveicies. Avarējusī māšīna apstājās vien pāris metru attālumā no ģimenes gultām.   Viņam tagad arī priekšā piņķerīgs process ar apdrošinātājiem un ekspertiem, lai saprastu kādā stāvoklī ir māja un ko var darīt.

Valsts policija par notikušo ierosinājusi kriminālprocesu.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO sižetu par notikušo

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment