Lieliskākais ābolu pīrāgs: daudz ābolu, maz mīklas

Ābols ir populāra un veselīga augļu suga. Šis auglis ir pazīstams ar savu sulīgumu, saldumu un daudzveidību.

Āboli ir bagāti ar vitamīniem, minerālvielām un šķiedrvielām, kas ir būtiski labai veselības uzturēšanai.

Tie ir labvēlīgi sirdij, palīdz regulēt glikozes līmeni asinīs un veicina labu gremošanu. Turklāt, ābolos esošā pektīna šķiedra ir noderīga, lai pazeminātu holesterīna līmeni un uzturētu zarnu veselību.

Ir daudzveidīgu ābolu šķirņu, un tie atšķiras pēc krāsas, garšas un tekstūras. Piemēram, dzeltenie āboli ir saldāki un sulīgāki, bet sarkanie āboli var būt nedaudz skābāki.

Ir arī āboli ar izteiktu sulīgumu, piemēram, Honeycrisp, un arī šķirnes, kas lieliski piemērotas kulinārijai, piemēram, Granny Smith.

Kopumā ābols ir daudzpusīgs un veselīgs auglis, kas ietilpst daudzās ēdienu receptēs, kā arī to var baudīt svaigu vai kādā citā formā, piemēram, kā ābolu sula vai ābolu pīrāgs.

Tā ir augļu klasika, kas joprojām priecē cilvēkus visā pasaulē ar savu garšu un veselības labumu.

Garšīgo un saldo ābolu pīrāgu var pagatavot pēc ļoti vienkāršas receptes.

Pīrāgs nav sauss, ir maigs un, pateicoties cukuram, ar garšīgu karameļu garoziņu. Mīklas pamatā mēs lietosim kefīru. Ābolu šajā pīrāgā ir ļoti daudz, tāpēc tas sanāk aromātisks, ar bagātīgu garšu.

Vēl vairāk aromāta tam piedod kanēlis un apelsīnu miziņa. Pīrāgs sanāks ļoti skaists, ar kraukšķīgu cukura garoziņu. Cepšanas laikā visa māja burvīgi smaržo.

Lasi arī: Karote sāls atgriezīs atpakaļ tavam ienaidniekam negatīvismu. Kā sodīt to, kurš uzlicis tev ļaunu aci vai lāstu

Sastāvdaļas:

1 kg nomizotu āboli
4 olas
160 gr pūdercukurs + 40 gr
130 gr kefīrs
1 tējk. vanilīna
Šķipsniņa sāls
200 gr kviešu milti
10 grami cepamā pulvera
2 tējk. kanēlis
1 apelsīna miziņa

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment