Lietas, ko katram vīrietim ir jāzina pirms laulībām

Ar tevi sadzīvot ir grūtāk, nekā tu spēj iedomāties

Kad esi brīvs, tu nevar saredzēt savus trūkumus vai kaitinošas lietas, kuras dari. Kāpēc? Jo tuvākās attiecības tev ir ar taviem čomiem, kuri reti, kad piedzīvo tavas sliktos paradumus, un ja arī, tad kāda viņiem daļa par to? Toties, kad esi apsolījis savu atlikušo dzīvi pavadīt ar kādu, tici man, tava sieviete tev norādīs uz tavu nekārtību, nesmieklīgajiem jokiem un visu citu, kas ir traucējošs/kaitinošs. Tev atliek to pieņemt un mainīties vai ignorēt.

Vienalga, cik tava sieva ir fantastiska, arī viņai ir savas problēmas

Tu savā būtībā tici, ka ir iespējams atrast perfekto sievieti – skaistu, interesantu, tādu, kurai nav nekādu mīnusu. Nepareizi. Arī tavai sievai būs problēmas, emocionāli pārdzīvojumi, kuri nepaliks pagātnē. Un viņa ar to visu mēģinās tikt galā citādāk, nekā tu. Tev būs ar to jāsadzīvo un jāatbalsta viņa.

Tavas mātes loma tavā dzīvē ir pilnīgi savādāka kā loma, kuru spēlēs tava sieva

Lai vai kādas attiecības tev ir ar tavu māti, nemēģini analogu izveidot laulībā. Nemēģini sievai uzspiest konkrētas darbības, kuras tev patika, ka mamma dara. Ļauj viņai pašai sevi veidot – viņa nav tava māte, viņa ir tava sieva!

Sekss starp precētiem cilvēkiem ir lielisks

Tu iespējams domā, ka pēc apprecēšanās sekss paliek sliktāks un ar laiku tā nav vispār. Tomēr tā nav – sekss starp diviem cilvēkiem, kuri ir ekskluzīvi ir spēcīgs attiecību stiprinātājs. Īslaicīgie prieki no seksa ar dažādiem partneriem nav salīdzināmi ar to, kā tas ir mīlēties ar mīļoto sievieti, savu sievu.

Bērni nebojā attiecības un laulību, viņi ir svētība(ja jūs turpināt rūpēties par savām attiecībām)

Jā, bērni rada daudz papildus pienākumu, visa tava pasaule griezīsies ap viņu vajadzībām. Veiksmīgai laulībai ir nepieciešams atrast laiku, ko pavadīt divatā ar savu mīļoto, aizvediet mazo pieskatīt omei un dodieties noskatīties kādu filmu, vai pavakariņot mierīgi kādā jaukā vietā (kaut vai mājās)

Avots:foxnews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mazā</cite>

    Dzīve tā arī notiek,jo daudzi ģeki,savas topošās sievas izvēlas,vai salīdzina ar savām mammām,jo mana mamma bija pati labākā un un tu viņai pat nelidzinies,kāpēc ir tieši tā arī notiek laulības dzīvē,un tad sākās pirmās nesaskaņas,vai to ir vēlams,un arī tālākā dzīve labot,vai arī gekam,jāapmeklē psihologs,un jāiesaista ka tava sieva nav un nebūs tava māte,bet sāc pieaugot,un domāt par savu jauno ģimeni.:-)

Leave a Comment