Lietas, ko NEKAD NEVAJAG darīt sociālajos tīklos, ja tev patīk kāda meitene

Atcerēties ikvienu sīkumu viņas profilā.

Tā ir visbiežākā kļūda, ko pieļauj puiši. Viņas intereses, mīļākā mūzika, filmas un viss pārējais, ko viņa publicējusi internetā – ja tu to visu jau būsi iemācījies, tev vairs nemaz nebūs interesanti izzināt viņas personību īstajā dzīvē. Turklāt, ja viņa uzzinās, ka tu esi iemācījies no galvas viņas Facebook profilu, tas šķitīs dīvaini un viņu nobiedēs.

Izskatīt visus 1364 attēlus, kuros viņa “ietagota”.

Ja viņa kaut kādā veidā – internetā vai dzīvē – pamanīs, ka tu esi pārāk apsēsts ar viņu, tas liks viņai no tevis distancēties. Viņa neredzēs tevī nekādu izaicinājumu, tāpēc zaudēs interesi. Pievaldi sevi.

Saglabāt viņas profilu pie datora grāmatzīmēm.

Ja tu apmeklē viņas profilu tik bieži, ka jūti vajadzību to saglabāt pie grāmatzīmēm, padomā, ko tu dari. Tas nav ne veselīgi, ne vajadzīgi. Nevienam nepatīk stalkeri. Turklāt, ja kāds to pamanīs, var rasties problēmas. Iedomājies, kā būtu, ja tu saietu kopā ar šo meiteni un viņa ieraudzīto grāmatzīmi ar savu profilu tavā datorā. Vai vēl sliktāk – tu saietu kopā ar citu meiteni, un viņa to ieraudzītu.

Izpētīt katru puisi, kas rakstījis viņas profilā.

Ja tu pat nesatiecies ar šo meiteni, tomēr kļūsti greizsirdīgs par citiem puišiem, kas pievērš viņas uzmanību, atstājot komentārus viņas profilā, ir laiks pie tā pierasts. Pievilcīgām meitenēm teju vienmēr ir daudz komentētāju-puišu (kā arī brāļi un brālēni). Vienkārši nepievērs tam uzmanību.

Aicināt viņu uz tikšanos.

Ja tu pazīsti šo meiteni dzīvē, bet kādu laiku jau runājies ar viņu arī sociālajos tīklos, neaicini viņu uz randiņu caur internetu. Vienkārši nedari to. Saņem rokās savu vīrišķību un piedāvā viņai to tad, kad runājat aci pret aci.

Avots: manhelper.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment