Lietas, ko nekādā gadijumā nevajadzētu turēt mājās: tās piesaista nabadzību

Gluži kā populārajos šausmu stāstos!

Esmu pārliecināts, ka esat dzirdējuši bioenerģētiķu ieteikumus neturēt mājās sabojātus traukus vai saplaisājušus spoguļus. Vai esat kādreiz aizdomājušies, kāpēc?

Izskaidrojums ir pavisam vienkāršs. Visām plaisām, caurumiem piemīt spēja uzkrāt negatīvu enerģiju enerģētiskajā līmenī.

Lietas, kuras nevajadzētu turēt mājās: tās piesaista nabadzību

Ja jūsu mājās ir šādas lietas, tad pasteidzieties no tām atbrīvoties. Šīs sabojātās lietas spēj izstarot visu negatīvo enerģiju telpā un atspoguļoties uz mājsaimniecības labklājību.

Rezultātā var izcelties skandāli, var iestāties neveiksmju sērija un jūs pat varat smagi saslimt.

Un saplīsis spogulis vispār ir problēmu kalngals! Daži cilvēki, kuriem mājās ir milzīgi antīki spoguļi ar plaisām, nevar no tiem šķirties.

Vai arī, ja uz drēbju skapju spoguļiem ir šķembas, daudzi necenšas tās nomainīt. Un velti, jo tas neko labu nesniegs. Ziniet, kā populārajos šausmu stāstos – jūs varat būt tumšās pasaules varā.

10 lietas, kuras kategoriski nevajadzētu pacelt no zemes

Katrs no mums zina, ka atrastai lietai ir sava “dvēsele” un enerģija, ko tā saņem no sava īpašnieka. Šī enerģija var būt gan pozitīva, gan negatīva.

Un tieši tāpēc daži priekšmeti var slēpt sevī daudz briesmu. Bieži vien mēs varam atrast lietas uz ielas, taču ir vērts saprast, ka pilnīgi noteikti nav vērts tās ņemt līdzi.

Uz ielas atrastās lietas reti kad nes pozitīvu enerģiju. Galu galā tās bieži vien nav pazaudētas, bet gan apzināti izmestas. Un pat tad, ja jūs neticat māņticībai, nav vērts vākt svešas lietas. Kāpēc?

Nauda un monētas

Tiek uzskatītas par enerģijas talismaniem, un tās ir iecienīts materiāls tiem, kas par simbolisku summu ir gatavi palīdzēt atbrīvoties no finansiālām nelaimēm. Ar monētas palīdzību naudas neveiksmes tiek nodotas no viena cilvēka citam.

Rotaslietas

Jebkura pazaudēta rotaslieta ir nelaimes simbols. Lai gan īpaša nozīme šajā jautājumā tiek piešķirta gredzeniem. Tiek uzskatīts, ka tieši šīm rotaslietām ir visspēcīgākā enerģētiskā saikne ar to īpašnieku.

Caur gredzenu var pārnest postu, nelaimīgu mīlestību un pat bezlaulības vainagu. Nav ieteicams pat pielaikot tuvu cilvēku rotaslietas, nemaz nerunājot par tām, kuras esat atraduši uz ielas.

Durstoši priekšmeti

Bet visa veida adatas (īpaši tās, kas atrastas uz mājas sliekšņa) satur milzīgu daudzumu negatīvas enerģijas. Ezotēriķi apgalvo, ka tās bieži vien ir “diriģenti” visam sliktajam, kas atrodas dažādu burvju un raganu rokās.

Aproces

Negatīvo enerģiju nes aproces, kas izgatavotas no diegiem un pērlītēm. Šādas “rotaslietas” bieži vien ir spēcīgs amulets un nereti tiek darinātas pašu rokām.

Šādas aproces reti kad tiek nejauši pazaudētas, parasti tās tiek saplēstas vai nokrīt no rokām negatīvās enerģijas pārpalikuma dēļ. Paņemot šādu “rotaslietu”, visticamāk, gaida gara un plata melna josla.

Matu ķemme

Parasti mūsdienās šādas lietas neviens neņem, taču ķemmēm, tāpat kā personīgajiem spoguļiem un aprocēm, ir cieša saikne ar to īpašnieku, viņa domām, emocijām un pagātni.

Agrāk tās bieži vien tika izmantotas kā maģiski atribūti, kuru spēku bija ļoti grūti pārvērtēt.

Krusts

Krustiņi, kas paredzēti, lai pasargātu savu īpašnieku no visa negatīvā, pazaudējot, gluži pretēji, kļūst par spēcīgu enerģētisku ieroci.

Šāds atradums spēj mainīt jaunā īpašnieka likteni jeb, citiem vārdiem sakot, jūs dalīsiet visus grēkus un ļaunumu ar iepriekšējo krustiņa īpašnieku.

Spogulis

Mūsu senči jau izsenis ticēja, ka spoguļi slēpj sevī maģisku spēku. Pat ticēja, ka spoguļa virsma slēpj tā īpašnieka pagātni, tostarp visu negatīvo un slikto, kas noticis ar tā īpašnieku.

Arī rokas pulksteņus nav vērts paņemt rokās. Pulksteņi ir ļoti smags priekšmets visās šī vārda nozīmēs: tos nevar dāvināt, nevar paņemt rokās un nēsāt. Īpaši, ja šis pulkstenis ir nonācis pie jums pēc radinieka mūžībā aiziešanas.

Lellītes

Visbriesmīgākā lieta ir pašdarinātas rotaļlietas un lelles. Šādas lelles jaunajam īpašniekam nesīs lielu nelaimi, jo samazinātais cilvēka tēls lelles formā ir radīts, lai nodarītu ļaunumu tam, kurš rotaļlietu paņems mājās.

Atslēgas

Protams, ikviens var pazaudēt dzīvokļa, biroja, automašīnas vai jebkuras citas atslēgas, taču atslēgas, par kurām mēs runājam, atšķiras no tām, ar kurām parasti atver dzīvokli.

Tās gulēs vienas pašas peļķē un gaidīs, kad kāds tās paņems un, tā teikt, atvērs nelaimes lādīti. Rūpējieties par sevi un piesargieties no lietām, kas jums nav vajadzīgas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment