Ēdieni ar spēcīgu smaržu
Ir svarīgi atcerēties, ka tas, ka gatavošanas laikā nekas nepielips pie pannas, nenozīmē, ka tā neabsorbēs ēdiena aromātu.
Ēdienus ar spēcīgu aromātu labāk gatavot citos traukos.
Kā iegādāties uzticamu čuguna pannu
Neraugoties uz kaprīzēm kopšanā, čuguna panna joprojām ir ļoti uzticama lieta. Ir vērts vienreiz veikt pareizo pirkumu. Pērkot jāievēro šādi ieteikumi:
Jāizvēlas panna, kuras dibena biezums ir vismaz 4 mm, bet sieniņu biezums – 3 mm. Ja metāls ir plānāks, siltums tajā sadalās nevienmērīgi.
Pievērsiet uzmanību izmēram. Ja gatavojat maz, nav nepieciešams iegādāties lielu pannu.
Ja parasti tikai cepat ēdienu, varat iegādāties pannu bez vāka. Tvaicēšanai nepieciešams modelis ar vāku.
Pārbaudiet saderību ar savu plīti. Lielākā daļa emaljēta čuguna pannu ir piemērotas indukcijas plītīm.
Tevi noteikti interesēs
- Es vairs nemazgāju mājokļa logus 10 reizes gadā: noslauku tos ar šo šķīdumu, lai stikls ilgāk paliktu tīrs un spīdīgsby Jeļena Kuzmenko
- Māsa pameta darbu ārzemēs un atgriezās mājās ar negaidītām ziņām: nezinu ko mums tagad darītby Rinalds Bergmanis
- Atradu naudu uz vējstikla, zem tīrītāja un uzreiz izsaucu likumsargus: esiet uzmanīgi, ja pamanāt ko tāduby Sandra Ločmele