Ēdieni ar spēcīgu smaržu
Ir svarīgi atcerēties, ka tas, ka gatavošanas laikā nekas nepielips pie pannas, nenozīmē, ka tā neabsorbēs ēdiena aromātu.
Ēdienus ar spēcīgu aromātu labāk gatavot citos traukos.
Kā iegādāties uzticamu čuguna pannu
Neraugoties uz kaprīzēm kopšanā, čuguna panna joprojām ir ļoti uzticama lieta. Ir vērts vienreiz veikt pareizo pirkumu. Pērkot jāievēro šādi ieteikumi:
Jāizvēlas panna, kuras dibena biezums ir vismaz 4 mm, bet sieniņu biezums – 3 mm. Ja metāls ir plānāks, siltums tajā sadalās nevienmērīgi.
Pievērsiet uzmanību izmēram. Ja gatavojat maz, nav nepieciešams iegādāties lielu pannu.
Ja parasti tikai cepat ēdienu, varat iegādāties pannu bez vāka. Tvaicēšanai nepieciešams modelis ar vāku.
Pārbaudiet saderību ar savu plīti. Lielākā daļa emaljēta čuguna pannu ir piemērotas indukcijas plītīm.
Tevi noteikti interesēs
- Pastāstīšu kā viegli un garšīgi pagatavot maltās gaļas pīrāgu: vīrs parasti prasa papildporciju
- Pagatavoju 6 litrus lieliska veļas mazgāšanas līdzekļa gandrīz par velti: lēti un efektīvi
- Liepājā pirmo reizi redzēts ļoti rets putns, ko vairums no mums noturētu par parastu “zvirbuli”
- Bērnudārza pavāres Sarmas labākā recepte: kā pagatavot ļoti garšīgas ābolu pankūkas
- Ko pārdevēji patiesībā nevar aizliegt pircējiem veikalos: viņi nav tiesīgi teikt ”nedrīkst” šajās situācijās
- Atraktīvā Gundega Skudriņa parāda, cik ekskluzīvu dāvanu viņa saņēma savā 50. dzimšanas dienā (+ VIDEO)