Lietas, kurām būtu jābūt katram sevi respektējošam vīrietim

Uzvalks. Uzvalks, kas der ideāli, nekad neizies no modes.

Labi izstrādāts ādas maks. Pie tam labu ādas maku vari nodot arī no paaudzes paaudzē. Tavs mazdēls leposies.

Pilns skūšanās komplekts. Neskatoties tikai uz to, ka, ja tev tāds ir, izskatās, ka tu patiešām saproti, ko ar to darīt..īstenībā tas padara daudz labāku darbu. Neviens vīrietis, kuram ir profesionāls skūšanās komplekts, nesūdzas par ieaugušiem matiņiem.

Pils instrumentu kastes komplekts. Briesmīgākais, kas var notikt remontdarbu vidū, ir saprast, ka tev nav nepieciešamo instrumentu. Tādēļ pie rokas vienmēr jabūt pilnam komplektam!

Kvalitatīvs šefpavāra nazis. Jā, par vīrieti spriež pēc tā, kāds nazis atrodas viņa mājās. Vienalga, vai ar to strādā viņa sieviete, bet galvenais ir parūpēties par to, lai nazis būtu kvalitatīvs.

Odekolons. “Man patīk vīrieši, kuri smaržo pēc piestaigātām sporta zeķēm,” teica neviens nekad. Laba odekolona pudelītei tev vajadzētu kalpot pat vairākus gadus – ar tā lietošanu nav jāaizraujas, bet tam vienmēr ir jābūt tavā vannasistabā.

Veci playboy žurnāli tavā vannasistabā. Bet tādi..ļoti veci – vintāžas stila. Tas liecinās par tavu kultūras līmeni.

Vintāžas stila pelnu trauks. Tev obligāti nav jābūt smēķētājam, lai tavā īpašumā būtu pelnutrauks. Tavi draugi tomēr var būt smēķētāji, tādēļ nodrošini viņus ar vienu tādu kārtīgi stilīgu pelnutrauku.

Mehānisks rokaspulkstenis. Atstāj savu iPhonu kabatā.

Pieklājīga telts. Ar šo pārāk aizrauties nav jēgas, bet, kad tavi draugi gribēs pamakšķerēt vai draudzene uz iesma pacemt maršmellovus, esi tam gatavs!

Kvalitatīvs lietussargs. Tam vienkārši ir jābūt tavā īpašumā. Pie tam, tas ne tikai labi izskatīsies, bet arī neļaus vējam to izgriest uz otru pusi.

Neatvērta viskija pudele. Tu izskatīsies pēc īsta džentlmeņa, ja spēsi ciemiņiem piedāvāt svaigu viskiju.

Melna UN brūna josta. Un nevis meln-brūna josta, ko var uzlikt uz abām pusēm. Jostām ir jābūt saskaņotām ar kurpēm. Vari iztērēt šim pirkumam mazliet vairāk naudas, jo tās kalpos vairākas desmitgades.

Avots: www.supercompressor.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment