Lietas, par kurām vecāki tikai IZLIEKAS esam dusmīgi uz bērniem

Lūk, 10 atgadījumi:

  1. Kad bērns visu pastāsta tā kā ir

Atrados lielveikalā ar savu 5 gadus veco dēlu, mēs stāvējām pie kases, kad aiz mums stāvošā sieviete uz letes uzlika vislielāko arbūzu, kādu vien esmu redzējis. Mans dēls to ieraudzīja un iekliedzās “Kas pie velna? Tas ir milzīgs!” Kasiere apjukusi skatījās uz manu dēlu. Es mēģināju bilst, ka tas ir teksts no multenes, bet mans dēls manu teikto izlaboja sakot, “Nē tēti, tas arbūzs ir ellišķīgi liels, es arī tādu gribu”. Es izskatījos pēc briesmīga tēva šajā situācijā.

  1. Kad bērni neievēro likumus

Es dzīvoju kopā ar savu tēvu un 9 gadus veco meitu. Dažkārt es vēlu vakarā dodos uz sporta zāli un piekodinu savai meitai, ka viņai ir jāiztīra zobi, kamēr esmu prom. Kad es atnācu no sporta zāles, viņa izmantojot planšetdatoru man parādīja video, kā pierādījumu, ka ir zobus tīrījusi. Dažas dienas vēlāk, es ievēroju, ka viņas matu sakārtojums video klipos ir savādāks, es sapratu, ak viņa vienkārši uzņēmusi vairākus video dažādos apģērbos. Man tas šķita diezgan apķērīgi, tomēr, es viņai pastāstīju, ka tad, kad es biju maza, viņas vectēvs mani par zobu netīrīšanu sita ar elektrības kabeli. Kopš tā laika, viņa patstāvīgi tīra zobus vairākas reizes dienā.

  1. Kad bērni izjoko savus vecākus

Mans 9 gadus vecais dēls pasauca mani uz viņa istabu, jo viņa skapī esot briesmonis. Es viņam atbildēju, ka viņš ir pārāk vecs šādām pasaciņām un teicu, lai viņš dodas gulēt. Viņš lūdzās, lai paskatos skapī. Es atvēru skapi un ieslēdzu gaismu, bet man pretī lūkojās dusmīga seja ar lielām acīm un es iekliedzos. Tur bija spogulis. Es mēģinu pārbaudīt, vai man nav sirdslēkme, bet viņš tikai smejas.

  1. Kad bērni pārspēj sistēmu

Mana dēla skolotāja stimulē bērnus, lai tie regulāri apmeklē nodarbības. Viņa katram izdalīja baltas papīra lapiņas, uz kuras bija jāuzraksta savs vārds un lapiņa jāiemet balsošanas kastē. Mans dēls saprata, ka tās ir parastas, neiezīmētas lapiņas un viņš vairākas reizes dienā iemeta balsošanas kastē lapiņas ar savu vārdu. Tomēr, vēlāk skolotāja pieķēra viņu tā darot un viņu apbēdināja mana dēla negodīgums. Bet man tas šķita iespaidīgi, 6 gadus vecs bērns pārspēja gudrībā 45 gadus vecu skolotāju.

  1. Kad bērniem padodas anagrammas

Mans 16 gadus vecais dēls un viņa draugi izdomāja tautasbumbas komandu nosaukt par “snipe”, lai viņi varētu “netīšām” visas skolas priekšā stāvēt ar t-krekliem, uz kuriem uzdrukāti burti, un veidot vārdu “penis”. Es tā lepojos ar savu dēlu!

 

  1. Kad bērni uzveic pāridarītājus

Kad mana meita bija 6 gadus veca, kāds zēns viņai darīja pāri. Kādu dienu viņš viņai savu draugu priekšā teica: “Saderam, ka tu nevari man iespert pa pautiem.” Viņa viņam iespēra… Puika, kas viņai darīja pāri, pēc šī atgadījuma lika manu meitu mierā.

  1. Kad bērns spēj tev pārsteidzoši stipri iebelzt

Mana 15 gadus vecā meita nesen uzsāka trenēties boksā. Svētdien mēs piemājas dārzā praktizējām paņēmienus un viņa man ar labo āķi iesita pa seju, sitiens bija tik stiprs, ka es pāris minūtes redzēju zvaigznes riņķojam. Es esmu 110 kg smags vīrietis, bijušais smagsvara bokseris. Es jutos tik ļoti aizkustināts un mīlestības pilns, ka nevarēju parunāt.

  1. Kad bērns visu pastāsta tā kā ir (otrā daļa)

Bērnudārzā, audzinātāja vēlējās ar mums aprunāties, jo mūsu dēls lapseni nosauca par “smirdīgo s–a gabalu”. Izrādās, ka viņai tas nelikās tikpat iespaidīgi kā man.

  1. Kad bērni kļūst par pārsteidzoši labiem inženieriem

Es uztaisīju savas istabas sienā caurumu. Es to salaboju, aizlīmējot ar fotopapīru. Mans tēvs bija nedaudz dusmīgs, kad 2 gadus vēlāk to atklāja, bet viņš atzina, ka manas Makgaivera spējas ir iespaidīgas.

  1. Kad bērni ir pārsteidzoši labi viltotāji

Mana mamma, atklāja, ka es sestajā klasē viltoju viņas parakstu un parakstīju ko tādu, ko viņa neatceras, ka būtu parakstījusi. Viņa izlikās, ka ir ārkārtīgi dusmīga, bet, kā man pastāstīja citi radinieki, viņa lepni visiem rādīja īsto un viltoto parakstu, lieloties, cik labs viltojums sanācis.

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment