Līgava ļauj svešiniekiem apgrāpstīt savas krūtis neparasta iemesla dēļ!

new-bride-allows-guests-to-grope-her-chest_1

Vai tu piedalītos šādā kāzu tradīcijā?

Puķu pušķa mešana, pirmā deja, kūkas griešana, pirmais skūpsts– tās visas ir tipiskas kāzu tradīcijas, sastopamas gandrīz katrā pasaules valstī. Lai gan tas ir kļuvušas par pašām populārākajām un izkoptākajām tradīcijām, joprojām tiek praktizētas arī vietējās tradīcijas, piemēram, mūsu pašu mičošana pusnaktī. Tāpat rodas ar daudz jaunu, daļa no tām ir neparastas un daudziem var šķist nepieņemamas.

Ne tikai neparastas, bet arī pretīgas un biedējošas. Šajā rakstā stāstīsim par tradīciju, kuru var kategorizēt kā vienu no dīvainākajām pasaulē– tev tā vai nu patiks vai riebsies.

Šajā videoklipā, kurš ir uzņemts Ķīnā, līgava ļauj viesiem apgrābstīt viņas krūtis. Protams– ne bez maksas.

Ja vēlies apčamdīt viņas krūtis, tev būs par to jāmaksā.

Lasi arī: Šausmīga kāzu tradīcija: līgava kliedz, kamēr līgavainis gandrīz nosmok

Šķir lapu tālāk, lai redzētu video un uzzinātu kāpēc tas tika darīts:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/y00cm6</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

  • <cite class="fn">vv</cite>

    Velns parāvis, kad reiz iemācīsieties pareizrakstību! Jāraksta ir “apgrābstīt”!

Leave a Comment