Līgava ļauj svešiniekiem apgrāpstīt savas krūtis neparasta iemesla dēļ!

new-bride-allows-guests-to-grope-her-chest_1

Šis maksas pasākums tika ieviests, jo pāris vēlas doties medusmēnesī ceļojumā, bet nevar to atļauties. Videoklipā redzamā līgava bija transeksuāla.

Ķīniešu tūristi viņu pamanīja restorānā uz kuģa Bali Hai piestātnē, Taizemē, un prasīja atļauju kopā nofotogrāfēties.

Kad kāds tūrists mēģināja sagrābt līgavas krūti– viņa to atļāva. Pēc attēlu uzņemšanas un krūšu apgrāpstīšanas, katrs viņai iedeva 20 bahtus, kas ir tikai 50 eiro centu liela atlīdzība. (Ja jau kaut ko tādu dara, būtu taču varējuši prasīt vairāk! Vismaz 1 eiro!)

Lasi arī: Šausmīga kāzu tradīcija: līgava kliedz, kamēr līgavainis gandrīz nosmok

Diemžēl, par nelaimi policija vēlāk atklāja šo videoklipu un veica izmeklēšanu. Līgava tik apsūdzēta par atkailināšanos publiskā vietā un uzlika 5000 bahtu, jeb 132 eiro lielu sodu.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=A-UMfKIp09s

Avots: viral4real.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/y00cm6</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

  • <cite class="fn">vv</cite>

    Velns parāvis, kad reiz iemācīsieties pareizrakstību! Jāraksta ir “apgrābstīt”!

Leave a Comment