Likteņa balodīši un neveiksminieki: kurai no ķīniešu horoskopa zīmēm veiksies 2024. gadā

 

Prognoze 2024. gadam – Žurka

Žurka reitingā bija piektajā vietā. Žurka saglabā labu veiksmes līmeni pēc 2023. gada. Pie viņas lido līdera zvaigzne, kas var palīdzēt notīrīt ceļu uz panākumiem un tikt galā ar nepatikšanām. Vēl viens patīkams bonuss ir “Zelta atslēgas” zvaigzne, kas sniedz ne tikai iespēju veiksmīgām investīcijām un finansiālām iespējām, bet arī palīdz saskatīt šīs iespējas. Tas viss nāk no radošuma un slavas zvaigznes puses, kas žurkai piešķir radošu pieeju un paaugstinātas analītiskās spējas.

Ekstrēmajos sporta veidos jābūt uzmanīgākam. Zvaigzne rada krāpšanas un laupīšanas risku. Neļaujieties svešinieku provokācijām.

Prognoze 2024. gadam – Kaza

Ceturtajā vietā ir kaza aiz vairākām spēcīgām, atbalsta zvaigznēm. Galvenais no tiem ir “Lielais mēness”. Viņa norāda uz sievietes palīdzību. Kāda dāma kļūs par mecenāti, asistenti, padomdevēju un vadīs šīs zīmes pārstāvjus uz pareizā ceļa. Varbūt tas palīdzēs atrisināt kādu no jūsu problēmām?

Turklāt atbalsta, šarma un inteliģences zvaigzne lido pie kazām – tas sniedz lieliskas iespējas veiksmīgi nokārtot jebkuru eksāmenu. Došu mājienu: kazām pūķa gadā noteikti jāiemācās kaut kas nopietns. Tas tev nāks par labu un dos labas iespējas nākotnē, turklāt ļoti veiksmīgi varēsi nokārtot eksāmenus.

Jums vajadzētu būt uzmanīgākam attiecībās ar cilvēkiem – pastāv pārpratumu risks, īpaši finanšu jautājumos – ja jūs kaut ko nesaprotat un zaudēsiet naudu. Tāpēc koncentrējieties uz spēcīgajām zvaigznēm un dodieties mācīties.

Prognoze 2024. gadam – Čūska

Čūsku dzīvē būs daudz priecīgu notikumu un laba noskaņojuma. Jūsu pozitīvā attieksme piesaistīs jūsu dzīvē labus cilvēkus un iespējas. Problēmas tiks atrisinātas viegli, ja vien būsiet atvērts.

Piecas labklājības zvaigznes sniedz iespēju saņemt ienākumus no pieciem avotiem vai pieci cilvēki strādās tavā labā.

Turklāt vīriešu patrona zvaigzne “Lielā saule” sniedz iespēju saņemt palīdzību no stiprā dzimuma pārstāvja, kurš vārdos vai darbos palīdzēs atrisināt dažas jūsu problēmas. Bet, protams, jums nevajadzētu sēdēt uz dīvāna un gaidīt, kad laime klauvēs pie jūsu durvīm. Dodieties uz lietišķām vakariņām, sapulcēm, satieciet cilvēkus un piedāvājiet savu talantu – tādā veidā jūs varat atrast palīgu un patronu daudz ātrāk.

Čūskām vajadzētu būt nedaudz modrākām finanšu jautājumos, jo viņiem tuvojas finansiālu zaudējumu zvaigzne. Taču čūskām noteikti nekas nepaliks – palīgā noteikti nāks cēli cilvēki, vai varbūt vienkārši nejaušība.

Prognoze 2024. gadam – Vērsis

Vēl viena zīme, kas piedzīvos veiksmes pieaugumu Pūķa gadā un ar nepacietību gaidīs 2024. gada februāri, ir Vērsis. Vēršiem atlikušajā Truša gada laikā vajadzētu veidot drosmīgākus plānus un rūpīgi tos pārdomāt.

Fakts ir tāds, ka pret jums lido uzreiz trīs pārpilnības zvaigznes – tās sniedz iespēju saņemt finanšu un biznesa iespējas nākamajā gadā.

Turklāt “debesu dižciltīgā” zvaigzne dod cerību, radošu pieeju problēmu risināšanai, labus rezultātus eksāmenos – mājienu, ka buļļiem noteikti kaut kas jāiemācās. Un vēl viena patīkama zvaigzne dod labu karjeras potenciālu.

Taču jābūt uzmanīgākam attiecībā uz noslēgtajiem līgumiem un līgumiem, jo ​​“Lūzuma zvaigzne” jeb bojājumu zvaigzne norāda, ka Pūķa gadā pastāv līgumu un līgumu pārtraukšanas risks.

Vērojiet savu emocionālo stāvokli un nepadodieties skumjām – jo “vientulības zvaigzne” var ievilkt jūs bezgalīgo skumju džungļos. Šajā brīdī Vēršiem vajadzētu atcerēties, kādas pozitīvās zvaigznes jūs ieskauj, un censties neietekmēties no negatīvām zvaigznēm, atceroties, ka to ietekme ir īslaicīga.

Un vērojiet, ko sakāt – pastāv liels risks pateikt kaut ko tādu, kas tiks interpretēts ne jums par labu un radīs baumas un nepatikšanas. Jāatceras, ka labāk klusēt, nekā iet publiskajā telpā ar nepiedienīgu viedokli, kas var visu sabojāt.

Prognoze 2024. gadam – Cūka

Nu Cūkas būs likteņa mīluļi pūķa gadā! Vientuļās cūkas var satikt cienīgu pāri un veiksmīgi apprecēties.

Imperatora zvaigzne lido pie Cūkām – tas dod labu reputāciju, lieliskas iespējas, uzticību un laimīgus dzīves gadījumus.

Zvaigzne – dod naudas veiksmi īpaši nekustamo īpašumu lietās.

Tūlīt piecas spēcīgas pozitīvas zvaigznes izgaismo cūkas ceļu pūķa gadā. Labs iemesls apsēsties un mēģināt pārdomāt, kādus rezultātus vēlaties sasniegt 2024. gadā ar tik spēcīgu atbalstu.

Esi uzmanīgs, centies rūpīgāk veikt somu plānošanu, jo ir zvaigznes, kas liecina par iespējamiem zaudējumiem.

Lasi vēl: “Lauvas ir savtīgas, Skorpioni ir greizsirdīgi, un Vērsis…” Rūgta patiesība par katru zodiaka zīmi. Katras zodiaka zīmes sliktākās īpašības

Un ir vēl viena zvaigzne , kas norāda, ka, ja Cūka ir jūsu kartē, jūs varat kļūt par tiešu liecinieku vai dalībnieku kāda veida dabas katastrofai. Ja esat dzimis cūkas dienā, jūsu mājoklis, visticamāk, tiks sabojāts ziemeļrietumu pusē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment