Lūk, kā bez kosmētikas izskatās meitene, kas 5 gadus nevarēja puisim parādīt savu “īsto seju”

Meitene, būdama apsēsta ar savu ārējo izskatu, katru rītu cēlās 4:15, lai tikai puisis neredzētu viņu neuzkrāsojušos – viņa 5 gadus nespēja savam puisim atklāt savu seju bez kosmētikas, taču pēc despresijas ārstēšanas viņa ir iemācījusies atzinīgi novērtēt savu dabīgo skaistumu!

24 gadus vecā Eimija Roba no Belfāstas pilsētas, Lielbritānijā, ir izgājusi despresijas ārstēšanas kursu sanatorijā un tagad ir iemācījusies novērtēt to, ko daba viņai ir devusi. Zemāk redzamajos attēlos redzēsiet Eimiju ar kosmētiku – šis bija tas laiks, kad viņa nevienam nerādīja savu seju bez kosmētikas, vairākas reizes nedēļā devās uz solāriju (līdz beidzot iegādājās personīgo vertikālo solāriju,kuru turēja guļamistabā, lai varētu šauļoties 30 minūtes katru dienu!), pārstāja ēst, lai notievētu (līdz iedzīvojās anoreksijā). Eimijai patika ideja, ka viņa varētu izskatīties kā lelle Bārbija. Pēdējais salmiņš viņas vecākiem bija Eimijas pašnāvības mēģinājums.

Eimijas vecāki nolēma meitenei piedāvāt sanatorijas piedāvātu programmu, kur tiktu izārstēta anoreksija un depresija. Ārstēšanās kurss bija veiksmīgs. Nākamajā lapā var skatīt rezultātus!

  

Lasi vēl: Lūk, kā izskatās sieviete, kurai ir izņemtas 6 ribas! (+foto/video)

Pāršķir lapu, ja vēlies redzēt kā meitene izskatās tagad!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment