Lūk, kādi izskatās 5 slavu guvuši cilvēki, kurus ir pārņēmis hirsūtisms

1360337111_dva-brata

Ģenētikas ceļi ir neizdibināmi. Kāds varētu tik tiešām sākt ticēt evolūcijas teorijai, ka esam cēlušies no pērtiķiem.

Hirsūtisms ir pārmērīga apmatojuma augšana uz cilvēka ķermeņa. Hirsūtismam patiesībā nav nekādas saistības ar kādu no evolūcijas teorijām, taču stereotips nenoliedzami pastāv.

Pasaulē nav daudz cilvēku, kuri sadzīvo ar hirsūtismu, taču esam apkopojuši nelielu sarakstu ar cilvēkiem, kuru apmatojums stipri pārsniedz pieņemto normu – mati, uzacis, skropstas, neliels apmatojums uz rokām, kājām, dzimumorgāniem un padusēm; vīriešiem arī uz sejas, krūtīm un nedaudz uz vēdera. Šiem cilvēkiem apmatojums ir ļāvis kļūt savā ziņā pat nedaudz slaveniem.

Lasi vēl: Izkrīt vai atkāpjas mati? Iekļauj savā uzturā ŠOS 8 produktus un aizmirsīsi par to

Pāršķir lapu, ja vēlies redzēt, kā izskatās cilvēki, kurus ir pārņēmis hirsūtisms!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Gribi jau šogad normāli, kā pie cilvēkiem, nosvinēt Ziemassvētkus, sagaidīt ģimenes un draugu lokā Jauno gadu, neknapinoties un neierobežojot vēlmes? Nu jau kādu laiku darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment