Lūk, kā mājas apstākļos uzadīt īpaši aktuālās ‘gigantiskās segas”

Noteikti esi dzirdējis par “gigantisko segu” (Giganto-Blanket) trendu. Tas lēni pārņem interjera veikalus visā pasaulē, kur par tām prasa bargu naudu. 

“Gigantiskās segas” ir no ārkārtīgi biezas un platas dzijas adīta sega, kuru attiecīgi jāada ar “adatām”, kas ir branga slotas kāta izmērā. Tās ne tikai izskatās iespaidīgas, bet ir arī ļoti siltas un patīkamas. Gigantiskā adījuma sega lieliski iederēsies jebkurā vietā tavās mājās, kur ir mīkstās mēbeles – īpaši guļamistabā un viesistabā.

Skatoties šādu veidu segu cenas interneta veikalos, ir skaidrs, ka izdevīgāk tādu ir uzadīt mājas apstākļos. Tas aizņem vien pāris stundas. Un mēs parādīsim kā to izdarīt.

 

Var izmantot jebkura veida dziju, pats galvenais, lai tā būtu izteikti apjomīga. Kā adatas vari izmantot jebko, kas ir pietiekami garā cilindriskā formā – kaut vai plastmasas trubas no būvniecības veikala, kuru galus notin ar izolācijas lenti.

“Gigantiskās segas” adījuma autore ir rakstniece, web dizainere un adītāja Laura Bireka no Los Andželosas, ASV.  Adīšanai viņa pievērsās augstskolas laikā, kad šī nodarbe palīdzēja viņai relaksēties. Vēlāk adīšana jau kļuva par viņas hobiju, kuram viņa veltīja blogu un vēlāk arī grāmatu. Laura neslēpj savu gigantisko adījumu mākslu, pilnīgi pretēji – viņa piedāvā mums video formātā to apgūt:

Lasi vēl: Interjera hīts – pītie spilveni. Atklāsim, kā tos mājas apstākļos “uzpīt” (VIDEO)

Avots: housebeautiful.com, youtube.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment