Lūk, kādēļ šī ciema iedzīvotāji nenoveco tik ātri – mūžīgās jaunības un skaistuma noslēpums ir atklāts!

Katrs no mums kaut reizi mūžā ir jutis, kā dzīvības spēki atstāj mūsu organismu, iestājas apātija, vārgums, un organisms kļūst uzņēmīgaks pret jebkādām slimībām. Tas viss saistīts ar enerģētiskajiem virpuļiem, jo kaut kādu iemeslu dēļ tie pārtrauc “griezties.”

Lai atgūtu savu veselību, jaunību un spēkus, nepieciešams “iegriezt” enerģētiskos virpuļus, katru rītu izpildot 5 vienkāršus vingrinājumus. Ieteicams sākt ar 7 atkārtojumiem katram vingrinājumam, pakāpeniski palielinot tos līdz 20 reizēm.

Tibetas vingrinājumi

Pirmais vingrinājums

5 тибетских жемчужин

Nostājieties taisni un rokas izstiepiet sānos taisni. Sāciet griezties uz riņķi tik ilgi, kamēr sajutīsiet nelielu reiboni. Tad nepieciešams uzreiz apstāties.

Otrs vingrinājums

5 тибетских жемчужин

Šī uzdevuma izpildei sagatavojiet vingrošanas paklājiņu vai arī dvielīti, ko paklāt apakšā. Apgulieties uz grīdas, iztaisnojiet rokas gar sāniem un paceliet kājas cik augstu vien varat. Kad esat pacēluši kājas, nedaudz piepaceliet arī galvu. Tad vienlaicīgi atlaidiet gan galvu, gan kājas, noguļoties sākuma stadijā.

Trešais vingrinājums

5 тибетских ритуалов

Nostājieties uz ceļiem, galvu nolieciet uz priekšu, ar zodu pieskarieties pie krūtīm. Tad atlieciet ķermeņa augšdaļu uz atpakaļu, virzot galvu cik iespējams uz aizmuguri. Ieturiet nelielu pauzi un atkārtojiet vingrinājumu atkal.

Ceturtais vingrinājums

5 тибетских ритуалов

Vingrinājumu sāciet no sēžus pozas uz paklājiņa. Atspiedies ar rokām pret zemi, zodu piespiediet pie krūtīm. Šādā stāvoklī paceliet savu ķermeni no grīdas, lai tas būtu paralēli tai, un atmetiet galvu uz atpakaļu. Tad atgriezieties sākuma pozīcijā.

Piektais vingrinājums

5 тибетских ритуалов

Vingrinājuma izpildei, ar roku un kāju pirkstiem atspiedieties pret grīdu. Šajā pozīcijā ķermenim nevajadzētu pieskarties zemei. Atlieciet galvu uz aizmuguri, cenšoties pēc iespējas vairāk izliekt ķermeni uz aizmuguri. Tad, nesaliecot rokas, paceliet ķermeni uz augšu, izveidojot trīsstūri, un galvu nolieciet uz leju. Vingrinājumu atkārtojiet pāris reizes.

Vingrinājumus veiciet katru rītu, cenšoties neizlaist nevienu dienu. Jau pēc divām nedēļām sajutīsiet enerģijas pieplūdumu.

Avots: takprosto.cc

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment