Lūk, kādu atšķirību vīrieša ārienē sniedz bārdas esamība un piemērots matu griezums (FOTO)

Skatīsimies modei acīs – mūsdienās vairs gludi skūti vīriešu vaigi īsti nav aktuāli. Tā vietā ir nākušas biezas, rūpīgi koptas bārdas. Lūk, kādu atšķirību vīrieša ārienē sniedz bārdas esamība!

Šis stāsts ir par Gvilimu Pjū – 33 gadus vecu britu, kuram friziera/bārddziņa ieteikums atlaist un sakopt bārdu izrādījās laimīgā loterijas biļete uz pārtikušu dzīvi.

Gvilims bija radis regulāri skūties, jo tas, viņaprāt, piederējās viņa kā apdrošināšanas aģenta tēla (piebildīsim, ka viņš pats darbojās sevis nodibinātā aģentūrā). Dažu veselības problēmu dēļ, uz kādu laiku viņam bija jāatsakās no fiziskajām aktivitātēm, kā rezultātā Gvilims pieņēmās svarā un viņa ķermeņa masa maksimālajā svarā sastādīja 120kg.

Biznesā Gvilimam, par spīti strādāšanai pa 12 stundām dienā, negāja tik labi kā bija cerēts, un viņš nolēma ar draugu uzsākt folkmūzikas grupu. Rudmatainais brits nolēma iegriezties pie friziera/bārddziņa, kas viņam ieteica atlaist un sakopt bārdu, kā arī ataudzēt matus jaunam griezumam, jaunā vizuālā tēla veidošanas nolūkā. Gvilims paklausīja un par savu lēmumu it nemaz nenožēloja. Par visu sīkāk lasi nākamajā lapā!

Zemāk attēlos var redzēt kāds Gvilims izskatījās pirms “bārdas pārvērtībām”.

Lasi vēl: Kāda bārda vislabāk piestāvēs tavai sejas formai? To jāzina katram vīrietim!

Pāršķir lapu, lai redzētu, kāds viņš izskatās tagad!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment