4 simptomi, kas norāda uz nieru mazspēju – jāzina ikvienam!

Labākais veids kā ārstēt kādu saslimšanu ir precīzi un galvenais laicīgi noteikt tās simptomus. Mēs jums piedāvājam uzzināt 4 simptomus, kas liecina par nieru mazspēju jeb nieru funkcijas traucējumiem.

  1. Sāpes muguras jostas daļā
    Ja izjūtat sāpes muguras lejasdaļā un pēc šo sāpju izjušanas jums nepieciešams iet uz tualeti un pēc tualetes apmeklējuma šīs sāpes pāriet, tad tas ir signāls, ka jūsu nierēm ir nepieciešama ārsta apskate.
  2. Ādas sausums un lobīšanās
    Ja jums nav raksturīgs ādas sausums un tās lobīšanās, un ja mājās vai ārā nav netipiski auksts vai sauss gaiss, taču vienā brīdī ādas sausums un lobīšanās šķietami parādās kā uz līdzenas vietas, tad ir pamats turēt aizdomās nieres.
  3. Tūska un izmaiņas urīnā
    Ja nieres netiek galā ar organisma šķidro “atkritumu” savākšanu un izvadīšanu, tad dažādās ķermeņa daļās var parādīties tūska. Noteikti pievērsiet uzmanību arī urīnam, pie nieru darbības traucējumiem, tas var kļūt putains!
  4. Mazasinība jeb anēmija
    Ja jums tiek konstatēta mazasinība vai anēmija, tad noteikti pārbaudiet vai pie vainas nav nieres, jo arī nieru mazspēja var būt viens no faktoriem, kas ietekmē anēmijas rašanos.

Lasi vēl: Mēnesi pirms insulta organisms sniedz šādas brīdinošās zīmes!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment