Ābolus, bumbierus, persikus, marakujas, u.c. mēs taču ēdam ar visu mizu – vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka viss banāna “labums” ir ne tikai banāna mīkstumā, bet varbūt arī tā mizā?
Banānus ēd gan veci, gan jauni un pareizi dara – banānos ir daudz vitamīnu, minerālvielu, šķiedrvielu, nemaz nerunājot par daudz labajām īpašībām, ko tie sniedz veselībai. Tāpat tos ir arī viegli iepakot līdzņemšanai. Dietologi sauc banānu par ‘superēdienu’ (superfood) un iesaka ēst pat to mizas! Par labajām mizu īpašībām, lai nākamajā lapā!
Lasi vēl: Drošas pazīmes, kas norāda, ka arbūzs ir nogatavojies. Vairs nebūs jāklauvē pa arbūzu!
Tevi arī varētu interesēt
Lai uzzinātu vairāk par banānu mizu labajām īpašībām, pāršķir lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Kaļķakmens “nokritīs” pusstundas laikā – eksperti atklāj produktu, ar ko apstrādāt krānuby Anete Vītola
- Izvēlies vienu putnu un uzzini, kas jūs sagaida jau tuvākajā nākotnēby Jeļena Kuzmenko
- Rozes ziedēs sulīgiem, krāšņiem ziediem līdz pat vēlam rudenim: vienkāršs un lēts veids, ar ko tās “pabarot”by Laura Blūma