Ābolus, bumbierus, persikus, marakujas, u.c. mēs taču ēdam ar visu mizu – vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka viss banāna “labums” ir ne tikai banāna mīkstumā, bet varbūt arī tā mizā?
Banānus ēd gan veci, gan jauni un pareizi dara – banānos ir daudz vitamīnu, minerālvielu, šķiedrvielu, nemaz nerunājot par daudz labajām īpašībām, ko tie sniedz veselībai. Tāpat tos ir arī viegli iepakot līdzņemšanai. Dietologi sauc banānu par ‘superēdienu’ (superfood) un iesaka ēst pat to mizas! Par labajām mizu īpašībām, lai nākamajā lapā!
VIDEO:
Lasi vēl: Drošas pazīmes, kas norāda, ka arbūzs ir nogatavojies. Vairs nebūs jāklauvē pa arbūzu!
Tevi arī varētu interesēt
Lai uzzinātu vairāk par banānu mizu labajām īpašībām, pāršķir lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Es devos atvaļinājumā ar 56 gadus vecu vīrieti, bet jau trešajā dienā aizlidoju mājās — pēc tam, kad atklāju, ko viņš slēpa čemodānā
- To labāk nepateikt pat vistuvākajiem: 5 padomi no austrumu gudrajiem
- Šajā Latvijas pilsētā par mājas numura nepareizu izvietojumu var tikt piemērots sods
- Banāni saglabāsies stingri un svaigi līdz pat divām nedēļām, ja tos glabāsiet vienā noteiktā vietā — ne augļu bļodā
- Kāpēc sievietes agrāk nēsāja vienu garu bizi un ko nozīmēja vaļīgi mati
- Tagad vēlas vēl dārgāku! Gandrīz par 40 000 eiro bijusī Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla tirgo basketbolista dāvanu (+ VIDEO)







