Ābolus, bumbierus, persikus, marakujas, u.c. mēs taču ēdam ar visu mizu – vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka viss banāna “labums” ir ne tikai banāna mīkstumā, bet varbūt arī tā mizā?
Banānus ēd gan veci, gan jauni un pareizi dara – banānos ir daudz vitamīnu, minerālvielu, šķiedrvielu, nemaz nerunājot par daudz labajām īpašībām, ko tie sniedz veselībai. Tāpat tos ir arī viegli iepakot līdzņemšanai. Dietologi sauc banānu par ‘superēdienu’ (superfood) un iesaka ēst pat to mizas! Par labajām mizu īpašībām, lai nākamajā lapā!
Lasi vēl: Drošas pazīmes, kas norāda, ka arbūzs ir nogatavojies. Vairs nebūs jāklauvē pa arbūzu!
Lai uzzinātu vairāk par banānu mizu labajām īpašībām, pāršķir lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Kraukšķīgas ārpusē, sulīgas iekšpusē: uzzināju 2 “noslēpumus” ideālu kartupeļu pankūku pagatavošanaiby Rinalds Bergmanis
- Dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāds laiks mūs sagaida šovasar – kāds šobrīd redzams faktors to apliecina ļoti spilgtiby Laura Blūma
- Ar 30 burciņām nepietiks – baklažānu salāti ziemai, kas pazūd no galda vienā mirklīby Anete Vītola