Kā tev šķiet, šie cilvēki ir vienaudži? Un cik viņiem gadu? Visi pārsteigti!

Ja tev jautātu kā tev šķiet, cik šiem cilvēkiem gadu – ko tu atbildētu? Vai tu domā, ka tie ir vienaudži, pāris vai māte ar dēlu? 

Pamelai Džejai ir 54 gadi, bet pēc ārējā izskata to it nemaz nepateiksi. Sabiedrībā viņu ar dēlu nereti uzskata par pāri, jo viņi izskatās pēc vienaudžiem. Pamela pati sev dotu no 35-40 gadiem, bet nepazīstami cilvēki dod viņai aptuveni 25!

Pamelai vēl joprojām, pērkot alkoholiskos dzērienus, bārmenis vai kasieris prasa uzrādīt kādu personu apliecinošu dokumentu, bet kā gan savādāk, viņai nav grumbiņu un citu novecošanās pazīmju, toties ir sportiska figūra un biezi mati.

 

“Skatoties savas jaunības bildes, es neteiktu, ka izskatos uz 20-30, bet dažreiz, paskatoties spogulī, es arī neticu, ka man jau ir 54!” stāsta Pamela. Enerģijas līmenis viņai esot saglabājies tāds pats kā bijis aptuveni pirms 40 gadu sasniegšanas.

Pamela ir māte jau pieaugušam, 22 gadus vecam dēlam, ar kuru kopā nereti sabiedrībā uzskata par pāri. Kad viņa saka, ka tas ir viņas dēls, visi nosarkst un jūtas šokēti.

Lasi vēl: Viss internets sašutis par šo mātes un dēla foto. Vai spēj saskatīt, kas tur nav kārtībā?

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment