Lūk, kāpēc inteliģentiem cilvēkiem grūtāk atrast otru pusīti

Viņi ir pārlieku analītiski

Mīļotajā cilvēkā ir kas vairāk kā tikai seksa orgāni, kas labi sader kopā, gudri cilvēki par to ir ļoti labi informēti. Bieži vien viņi pārlieku analizē savus randiņu partnerus. Viņi prāto par randiņu biedra nākotni, labāko veidu kā kultivēt romantiku un ir kā apsēsti ar pareizā cilvēka atrašanu. Tas nav gluži slikti.

Viņi zina, ka labāk būt vienam, nevis kopā ar nepareizo cilvēku

Arī par to nav jākaunas. Gudri cilvēki tik izmisīgi meklē pareizo dzīvesbiedru, ka neveiksmes gadījumā ir gatavi vispār atturēties no meklējumiem.

Viņi zina, ka bieži vien attiecības izbeidzas

Tas nav ciniski. Gudri cilvēki zina nepatīkamo patiesību, ka lielākā daļa attiecību neizdodas. Tā rezultātā, šie cilvēki bieži vien liek visam ievilkties un viņiem ir problēmas ar pašatdevi attiecībās. Īstais partneris to sapratīs.

Gudri cilvēki ir biedējoši

Gudri cilvēki ne tikai šķiet biedējoši muļķākajiem, bet arī citiem inteliģentajiem cilvēkiem. Viņi nejūtas labi, zinot, ka kāds var viņus pārspēt dažādās dzīves jomās.

Viņi zina, kā sevi pasargāt

Intelektuāļi zina, kādas briesmas gaidāmas konkrētajā situācijā, tas attiecas arī uz randiņiem. Viņi ir mierīgi, piesardzīgi un ceļ mūrus, lai pasargātu sevi.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">archijs</cite>

    Es domāju, ka gudri cilvēki bieži vien ir stulbi! 😉 uzstāda nez kādas augstās latiņas un tad pēc tam nožēlo to, ko ir palaiduši garām…

Leave a Comment