Lūk kāpēc patiesībā Rīgas sabiedriskā transporta krēsliem ir tik nepievilcīgs raksts

4892466_ORIGINAL_1356088628.jpg

Esi kādreiz domājis par to, kāpēc visu sabiedrisko transportu krēsliem ir dīvains astoņdesmito gadu stila raksts? – Iemesls tam ir pavisam šokējošs.

Mūsdienās transportu krēsli ir apvilkti ar audumu, ko rotā retro stila daudzkrāsaini raksti, kas izskatās tā, it kā tie tur jau būtu no 1981.gada. 

Ir vērts uzzināt, kādēļ parasti sabiedriskajiem transportiem ir izvēlēts tieši šāda veida raksts. Nē, tas nav vienots stils vai kāda konkrēta cilvēka neapstādināma aizraušanās.

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta saturu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">anon</cite>

    .

  • <cite class="fn">murgs</cite>

    Nopietni? Cita nekā nebija ko rakstīt, tāpēc izdomājāt ka jāraksta muļķības.

  • <cite class="fn">skudra</cite>

    Krēsli kā krēsli! Godīgi sakot man vienalga kādi,ka tik transports pienāk laicīgi un ir kur pakaļu piemest!

  • <cite class="fn">777</cite>

    Un Latvija miiljakais virsraksts visiem tekstiem ir SHOKEJOSHI !!!
    Nabaga tekstu autori visu laiku par visu ir SHOKAA :)))

  • <cite class="fn">ha</cite>

    Man šķiet ka jebkurš zin ka sabaiedriskais ir netīrs. Un man nemaz nešķiet, ka krēsla raksts ir neglīt, tas sabiedriskajam piestāv.

  • <cite class="fn">andris</cite>

    kādas muļķības!raksti normāli,labi aizsedz tos neizmazgājamos sīkos defektus,ko atstāj cūcīgi pasažieri…bet tīrīti tiek regulāri,es to zinu droši!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Nu es esmu tādā šokā…!!!! :D:D:D

  • <cite class="fn">Klaidonis</cite>

    Kam gan tas interesē? Taisnība uzrakstītajam, šajos un arī daudzos citos krēslos atrodama visa Mendeļejeva (ķīmiķis) tabula. Tomēr tas netraucē “apzinīgās”māmiņas un omītes barot bērnus, arī pavisam mazus, braucot autobusā. Uz šiem krēsliem var atrast jebkuras slimības baktērijas un vīrusus jobrauc dažādi cilvēki , ja tik spēj samaksāt par braucienu. Nemaz nebrīnīšos , ja kāds vai kāda “noķers” kādu sifilisu vai HIV. Un kurš ir tas gudrais un parādīs kurā vietā un kura firma mazgā sēdekļus? Ļoti ilgi esmu strādājis pasažieru pārvadājumos , bet nekad neesmu redzējis un dzirdējis par tādiem brīnumiem.Cilvēks var personīgajam autiņam to darīt , bet neviens cits kantoris to nedarīs, pasaulslavenā firma “CATA”pavisam noteikti nē. Viņu atbilde – ja nepatīk , nebrauc.

Leave a Comment