Lūk, kas ar tevi notiks, ja pārstāsi dzert kafiju; #2 ir bīstami apkārtējiem!

1.Aizcietējumi

Get-Rid-of-Constipation

 

Tā kā kofeīns stimulē gremošanas procesus, tad pāris dienas var būt aizcietējumi, kamēr organisms ar visu apradīs, pēc tam jau viss būs nostājies atpakaļ savās normālajās sliedēs.

 

2. Viegli aizkaitināms

Thorpe-stressed-guy

Noteikti būsi ievērojis, ka pēc kafijas iedzeršanas tavs garastāvoklis nedaudz uzlabojas, nu lūk, tieši tāpēc, būsi viegli aizkaitināms pirmajās dienās, kad no sava uztura izņemsi kafiju, taču lai vai kā, centies savaldīties un saglabāt vēsu prātu!

 

3.Aizmaršība

bigstock-Cloud-On-A-Head-41162479_f_improf_3100x2400

 

Kofeīns stimulē smadzeņu darbību, tāpēc pirmajās dienās cilvēks ir aizmāršīgs un nav īsti spējīgs koncentrēties uz darāmo.

Bet pēc šīm pirmajām dienām…

4.Baltāki zobi

images

 

Ar laiku tavi zobi kļūs baltāki, jo uzturā vairs nelietosi vielas, kas ir kafijā un padara tavus zobus dzeltenīgākus.

 

5.Produktivitāte

pomodoro

 

Kafija bieži var nevis stimulēt tavu produktivitāti, bet gluži pretēji uzdzīt tev miegainību vai nogurumu, līdz ar to, kad būsi atbrīvojies no kafijas savā uzturā, spēsi daudz vairāk un daudz efektīvāk paveikt ieplānoto.

 

6.Mierīgs

couple-practicing-yoga

 

Kafijā esošais kofeīns stimulē dažādus orgānus mūsu ķermenī, kas var padarīt mūs nemierīgus un vieglāk satraucamus, tāpēc cilvēki, kuri uzturā nelieto kafiju, ir daudz mierīgāki un nosvērtāki.

 

Vai tu vēl joprojām turpināsi uzturā lietot kafiju, vai tomēr pieņemsi lēmumu saudzēt savu veselību un atbrīvoties no šī ieraduma?

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment