Lūk, kas notiek, kad bērns ieliek mutē telefona lādētāja galu. Nepatīkami skati! (FOTO)

28.septembrī (ceturdiena), māte atstāja savu pusotra gada veco meitiņu bez uzraudzības uz pāris sekundēm un izdzirdēja skaļu raudāšanu. Kad viņa ieraudzīja bērnu, tad saprata, kas bija noticis. Bērnam pieejamā vietā bija palicis pie elektrības pieslēgts mobilā tālruņa lādētājs, kuru, bērns ieliekot mutē, ieguva visnotaļ nepatīkamu elektrības izraisītu ādas apdegumu lūpu kaktiņā.

Māte norāda, ka viņas pusotra gada vecajai meitiņai iepriekš nekad nav bijusi interese par telefona lādētāju, lai gan drošības pēc viņa jebkurā gadījumā parasti nolika to bērnam nepieejamā vietā. Šoreiz lādētājs esot palicis pieslēgts pie elektrības neuzmanības dēļ – māte vienkārš esot aizmirsusi to atvienot un nolikt vietā. Viena vienīgā reize izrādījās liktenīga.

Šis foto ir uzņemts dienā, kad tas notika – tāds izskatījās apdegums. Māte steidzami esot aizvedusi bērnu pie ārsta, bet ārsts neesot varējis neko uzklāt apdegumam virsū, par cik lūpu kaktiņu bērns var laizīt un visdrīzāk to arī darīs. Nekas cits neatlika kā gaidīt, kamēr sadzīs.

Nākamajā dienā, bērna lūpu kaktiņš izskatījās šādi (skat. attēlu zemāk). Apdegums bija pārvērties par caurumu! Māte norāda, ka viņas meitiņai bija paveicies, ka viņai īsti apdeguma vieta nesāpēja un attiecīgi viņa to pati neaiztika un ļāva mierīgi sadzīt.

Ceturtajā dienā jau izveidojās krevele (mitrumā, piemēram, mutē, kreveles ir ar baltu nokrāsu) – skat. attēlu zemāk, un ar katru nākamo dienu pušums manāmi dzīst.

Māte sociālajā tīklā Facebook aicina vecākus būt uzmanīgiem, lai nekas tāds citiem neatgadās. “Manai meitiņai paveicās, citam bērnam var nepaveikties” – viņa piekodina.

Lasi vēl: Sieviete aicina mātes pievērst uzmanību savu bērnu matu kopšanas paradumiem, lai nenotiek ŠIS.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment