Pētījumā, kas veikts Viljama un Mērijas Koledžā, piedalījās 700 dalībnieku, kuri 30 dienas uzturā lietoja fermentētu pārtiku.
Diētā tika iekļauti tādi pārtikas produkti kā jogurts, kefīrs, fermentēts sojas piens, miso zupa, skābēti kāposti, tumšā šokolāde, mikroaļģu sulas, marinēti gurķi un diedzētas sojas pupiņas.
Eksperimenta dalībnieki pēc šādas diētas ievērošanas secināja, ka jūtas mazāk trauksmaini un nav tik depresīvi. Pieskaņot iepriekš minēto pārtikas produktu patēriņu ikviena vajadzībām ir ļoti grūti, jo katra cilvēka gremošanas sistēma ir savādāka.
Lasi arī: Vīrietis nopirka neremontētu Hruščovkas dzīvokli un pārvērta to par šiku dzīvesvietu
Par spīti tam, minēto produktu pārēšanās neizraisa nepatīkamus blakusefektus. Tie tikai palīdz cilvēka organismam. Pamēģini arī tu, sāc ar vienu fermentētas pārtikas vienību dienā un tad turpini pakāpeniski palielināt tās skaitu. Ja mēnesi no vietas katru dienu apēdīsi pa marinētam gurķītim, noteikti jutīsies labāk gan fiziski, gan garīgi!
Avots: higherperspectives.com
Tevi noteikti interesēs
- Ielaidu dzīvot māsu ar ģimeni savā Rīgas centra dzīvoklī, tomēr drīz vien saņēmu kaimiņu sūdzības; skaidroju gūtās mācības un situāciju
- Noņem piedegušos nosēdumus no krāsns durtiņām 5 minūtēs ar vienu vienkāršu virtuves sastāvdaļu, ko iesaka tīrītāji
- “Man šobrīd diemžēl nav nekā iepriecinoša”: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar šīs nedēļas laika prognozēm un atklāj, kādi būs Ziemassvētki
- Mana vīramāte pa kluso “aizņēmās” no mūsu makiem, uzskatot to par īres maksu – kā mēs atrisinājām šo situāciju
- No 1.janvāra CSDD TA gaidāmi jauni noteikumi: ”Diemžēl daļai autovadītāju būs lielas izmaksas”
- Cieņas robežas kāzās: kāpēc dēla māti nosēdināja pie personāla galda un kā šo situāciju atrisināja pati Dace







