Lūk, kas notiks ar tevi, ja katru dienu apēdīsi vienu marinētu gurķīti!

Pētījumā, kas veikts Viljama un Mērijas Koledžā, piedalījās 700 dalībnieku, kuri 30 dienas uzturā lietoja fermentētu pārtiku.

Diētā tika iekļauti tādi pārtikas produkti kā jogurts, kefīrs, fermentēts sojas piens, miso zupa, skābēti kāposti, tumšā šokolāde, mikroaļģu sulas, marinēti gurķi un diedzētas sojas pupiņas.

Eksperimenta dalībnieki pēc šādas diētas ievērošanas secināja, ka jūtas mazāk trauksmaini un nav tik depresīvi. Pieskaņot iepriekš minēto pārtikas produktu patēriņu ikviena vajadzībām ir ļoti grūti, jo katra cilvēka gremošanas sistēma ir savādāka.

Lasi arī: Vīrietis nopirka neremontētu Hruščovkas dzīvokli un pārvērta to par šiku dzīvesvietu

Par spīti tam, minēto produktu pārēšanās neizraisa nepatīkamus blakusefektus. Tie tikai palīdz cilvēka organismam. Pamēģini arī tu, sāc ar vienu fermentētas pārtikas vienību dienā un tad turpini pakāpeniski palielināt tās skaitu. Ja mēnesi no vietas katru dienu apēdīsi pa marinētam gurķītim, noteikti jutīsies labāk gan fiziski, gan garīgi!

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">alens</cite>

    Ne ja tikai apeediisi vienu gurki kluus labaak,bet ja vispaar eediisi!

  • <cite class="fn">zuze</cite>

    Viss sagrozīts.Veselīgi ir TIKAI SKĀBĒTI gurķi un kāposti,bet ne marinēti.Tā ir milzīga atšķirība.,jo etiķis ir kaitīgs.Tikai dabiskā ceļā ieskābēti ir veselīgi,kāpēc maldina cilvēkus?

    • <cite class="fn">Marihuāna!</cite>

      B*a mūsdienās viss ir kaitīgs… Gaisā ir mašīnu izplūdes gāzes, viņas ir indīgas a man ko? neelpot? Tas ko pirms 5 gadiem uzskatīja par neveselīgu tagad ir veselīgs un otrādi. Es kā cilvēks kurš sajēdz ka lielaka daļa (ja pat ne viss) internets ir viena vienīga diršana ēdu to kas man garšo un nešķiroju ir netā rakstīts ka veselīgi vai nē..

  • <cite class="fn">Arizon</cite>

    Virsraksts par marinētu gurķi, bet raksts par pilnīgi ko citu – par skābētiem produktiem. Un tā arī nav atbildes, kas tieši tad notiks, ja katru dienu apēdīšu vienu gurķi?

Leave a Comment