Maģiskie lavaša trīsstūrīši ar noslēpumu (+recepte)

Burvīga garša, ātra un viegla pagatavošana, patīkams aromāts, interesants izskats – tās ir tikai dažas no īpašībām, kuras prātā uzreiz nāk…

 

Lavaša trīsstūri ar krabju nūjiņām ir ne tikai garšīgs, bet arī sātīgs ēdiens, ko var pagatavot ģimenes vakariņās – vai kā izcilu papildinājumu uz svētku galda. Šis ēdiens apvieno vieglumu ar oriģinalitāti, kā arī patīkamu garšu, kas noteikti patiks jūras velšu cienītājiem.

Vispirms ir vērts atzīmēt, ka lavaša trīsstūri ar krabju nūjiņām ir vienkārša sastāvdaļu kombinācija, kas ir viegli pieejama jebkurā lielveikalā. Šeit liela nozīme ir tieši lavašam – ēdiens kļūst kraukšķīgs – savukārt krabju nūjiņas ēdienam piešķir oriģinalitāti.

Šos trīsstūrus var pagatavot ātri un vienkārši. To gatavošana var būt laba kulinārijas pieredze ne tikai šefpavāriem, bet arī tiem, kam vienkārši gribās pamēģināt kaut ko jaunu. Šī ēdiena pagatavošana var būt kreatīva, eksperimentēt ar sastāvdaļām un pasniegt ēdienu – kas piešķirs tam īpašu šarmu.

Šādas uzkodas lieliski papildinās svētku galdu, radot mājīgu un dzīvespriecīgu atmosfēru. Tā arī ir lieliska uzkoda pusdienās darba dienās. Lavaša trīsstūri ar krabju nūjiņām iepriecinās jūs un jūsu mīļos ne tikai ar patīkamu garšu, bet arī sniegs pozitīvo emociju jūru.

Galvenais, gatavojot šādus ēdienus, ir izbaudīt procesu un darīt visu ar mīlestību. Virtuvē jābūt radošam, eksperimentēt un nebaidīties no jaunām idejām. Lavaša trīsstūri ar krabju nūjiņām ir lielisks piemērs tam, kā vienkāršus produktus var pārvērst par pārsteidzošiem kulinārijas šedevriem.

 

Pagatavošanas laiks – 20 min

Porciju skaits – 4 porcijas

 

Sastāvdaļas

Krabju nūjiņas – 150 grami

Lavašs – 2 plāksnes

Krēmveida kausētais siers – 200 grami

Sāls – pēc garšas

Malti melnie pipari – pēc garšas

 

Pagatavošana

Sasmalcina krabju nūjiņas. Sagriež lavašu platās sloksnēs.

Katras sloksnes malu apsmērē ar kausēto sieru. Virsū liek dažas krabju nūjiņas. Pēc garšas – pievieno sāli un piparus.

Ieloka šo stūri tā, lai tas būtu trīsstūra formā. Turpina salocīt sagatavi. Pagatavo pārējos trīstūrīšus.

Cep trīsstūrus uz sausās pannas 2 minūtes no abām pusēm.

 

Ēdiens gatavs! Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment