Veļas mīkstinātāju izmantoju ne tikai veļas mazgāšanai. Es jums parādīšu, kāpēc man tas ir vajadzīgs

Bija laiks, kad veļas mīkstinātājs kļuva par jaunumu un visi mazgājot metās to pievienot. Pēc tās lietas kļūst mīkstas, nesaburzās, neelektrizējas, labi gludina un izdala patīkamu smaržu, ko varat izvēlēties atbilstoši savai gaumei.

Tagad tas vairs nav nepieciešams, jo ir parādījušies želejas un kapsulas. Viņiem joprojām ir veļas mīkstinātājs, un smaka izplatās pa visu māju trīs kilometru attālumā esošajā ielā var just, kā veļa karājas uz līnijas. Sausie pulveri jau nāk ar aromatizētājiem.
Bet man vienmēr noliktavā ir pudele kondicioniera citiem nolūkiem.

1. Pēc jebkura paklāja tīrīšanas ūdenim pievienoju nedaudz kondicioniera un vēlreiz notīru paklāju. Pēc žāvēšanas kļūst mīksta, pūkaina un zīdaina.

Ja jums ir mājdzīvnieks, pēc šādas paklāja vai dīvāna apstrādes tā kažokādu būs vieglāk izsūkt. Šķidrumus labāk sajaukt proporcijā 1:1 un apstrādāt apmatojuma vietas, kad viss ir izžuvis, izsūc.

2. Tualetes tvertnei var pievienot kondicioniera vāciņu, un ūdens izskalojot izdalīs smalku aromātu.

Lasi vēl: Pasakains rabarberu un mežogu pīrāgs. Pavasarīgs gardums, kas iepriecinās ikvienu gardēdi!

3. Tīrot māju, ieleju krūzē ūdens un tur pievienoju nedaudz kondicioniera, tad ar samitrinātu lupatu noslauku flīzes un krānus, ar samērcētu lupatu noslauku putekļus no mēbelēm.

Lasi vēl: Es nevaru iedomāties gardākus kartupeļus, kas tiek cepti cepeškrāsnī: šī recepte ir izcila (viņi pazūd tik ātri)

Pēc šādas apstrādes viss spīd ar īpašu spīdumu un tīrību, jo gaisa kondicionierim piemīt antistatiskas īpašības un putekļi nosēžas uz virsmas, jo uz tās paliek plāna produkta kārtiņa.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment