Lūk, ko tev var nodarīt enerģijas dzērieni! Šī meitene vairs nekad nebūs tāda, kā agrāk

“Lūk, kas notiek, kad tu pavadi savu bērnību, dzerot enerģijas dzērienus,” sociālajā tīklā raksta 18 gadus vecā Diona Parata, kuru viņas agrākā atkarība novedusi pie biedējošas sirds slimības un diviem spontānajiem abortiem.

Meitene stāsta, ka sākusi lietot enerģijas dzērienus 11 gadu vecumā un varēja dienā izdzert līdz pat 5 bundžiņām. Viņa arī knapi ēda, jo vēlējās nokristies svarā.

Protams, ka tas nevarēja beigties labi, bet sekas ir vēl bēdīgākas nekā varētu domāt. Pēc otrā bērniņa zaudēšanas meitene nojauta, ka kaut kas nav kārtībā ar viņas sirdi. Diona devās pie ārstiem, kuri atklāja nopietnu sirds slimību, kura, kā viņi apgalvo, radusies pārāk liela enerģijas dzērienu daudzuma lietošanas rezultātā. Šis sindroms izpaužas tā, ka meitenes pulss var pēkšņi apstāties, liekot viņai noģībt. Tāpēc viņai tagad cauru diennakti jānēsā šis elektrokardiogrammas aparāts, kas mēra viņas sirdsdarbību un automātiski paziņo ārstiem par tās traucējumiem.

304CF23900000578-3404923-image-m-10_1453125275185

Meitene dalījusies ar savu stāstu internetā, brīdinot cilvēkus nedzert enerģijas dzērienus, un, kas ir sevišķi svarīgi, vecākiem neļaut tos dzert saviem bērniem. Kurš gan vēlētos diendienā staigāt apkārt, viscaur noklāts ar vadiem, baidoties par to, ka pulss var kuru katru brīdi pēkšņi apstāties?

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Radiators</cite>

    18 gados divreiz palikt stāvoklī arī nav nekāds labais rādītājs.

    • <cite class="fn">Guna</cite>

      18 gados ir pilngadīgs un neko briesmīgu tur neredzu. Cik gados tad dzemdēt pirmo bērnu pie trīsdesmit vai? Pēc manām domām pirmajam bērnam ir jābūt līdz 25 gadi vismaz.

  • <cite class="fn">Dynamite Energy</cite>

    nu ja ….5 diena nau ieteicams drink .. tas ir very daudz .I ari lietoju jau kadus 4 years . bet to me nekas nau noticis, nekadas tur tas ..heart sapes…vinas nav harmful ….. vnk vajag dzert ar meru neviss big days drinking

Leave a Comment