Maģiskā frāze, kas tev jāpasaka, lai atrisinātu jebkuru strīdu ar sievieti!

Kad tu strīdies ar savu sievieti, vai kaut arī ar parastu draudzeni, uz viņas izteikumiem pēc iespējas biežāk centies atbildēt ar šo zelta frāzi: “Es saprotu, kā tu jūties.”

Nesen veiktā psiholoģijas pētījumā atklāts, ka šīs frāzes dzirdēšana vien jau liek sievietēm justies saprastākām un respektetākām. Tev pat var nevajadzēt pierādīt, ka tu patiešām saproti, kā viņa jūtas. Jebkurā gadījumā viņai radīsies iespaids, ka tiek novērtēta un ka tu vismaz centies arī iejusties viņas lomā, nevis tikai pierādīt savu taisnību. Šī frāze norāda uz to, ka, pat ja tu viņai nepiekrīti, tu neuzskati viņu par pilnīgi nesaprātīgu.

Teikumu var arī noīsināt līdz diviem vārdiem: “es saprotu.” Taču tad tam tomēr ir mazāks efekts, un, jo biežāk teiksi pilno frāzi, jo labāk.

Veiktajā pētījumā pāriem tika uzdots runāt par sasāpējušām tēmām laboratorijas apstākļos. Pusei vīriešu tika piekodināts izmantot minēto frāzi, bet otrai pusei – ne. Atklājās, ka pirmajā variantā pāru saruna bija daudz mierīgāka, un viņi spēja produktīvāk izrunāties par savu problēmu.

Avots: pournousleshommes.fr

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">murgs</cite>

    Nu ja mans vīrietis strīda laikā man pateiktu- “Es saprotu, kā tu jūties.”, tad viņš 100 punktu ka norautos pa muti un vakarā varētu gulēt viens, bez saldā ēdiena! ! !

Leave a Comment