Maģiskais jaunais mēness atver spēcīgu portālu katrai zvaigžņu zīmei no 2023. gada 14. līdz 20. augustam

Jauns Mēness Lauvā, kas notiks 2023. gada 16. augustā, sola sev līdzi atnest būtiskas izmaiņas visām zvaigžņu zīmēm.

Kā noskaidroja Dzentlmenis.lv žurnālisti, šis laiks kļūs par jaudīgu portālu nodomu noteikšanai, fokusam un apņēmībai sākt jaunu dzīves posmu. Šī jaunā mēness ietekme katrai zīmei atklās vienkāršu patiesību, kas var kļūt par pamatu turpmākiem panākumiem.

Galvenie debess notikuma astroloģiskie aspekti

Zvaigžņu eksperti saka, ka vienkāršība nes sev līdzi jaunu iespēju rītausmu. Šajā periodā ir svarīgi koncentrēties uz patiesi svarīgo un atrisināt svarīgus jautājumus, lai atbrīvotu vietu pārpilnībai un veiksmei dzīvē. Jauns mēness Lauvas zīmē veicina vērtību pārskatīšanu, ļaujot pieņemt lēmumus, pamatojoties uz patiesām vēlmēm un kaislībām. Tā vietā, lai atcerētos pagātnes notikumus, ir svarīgi koncentrēties uz nākotni un ar jaunu sākumu ieviest pārmaiņas.

Saskaņā ar zvaigžņu aspektu analīzi Lauvas zīme, kuru pārvalda Saule, spēcīgi ietekmē mūsu sirdis un palīdz mums pieņemt veiksmi mūsu dzīvē. Jauns Mēness šajā zīmē aicina uztvert vienkāršas patiesības un pacelties pāri nesenajām vilšanās reizēm. Šis periods sniedz unikālu iespēju radīt pārmaiņas tagadnē, kā arī iedvesmu nākotnei. Ir svarīgi rīkoties saskaņā ar sirds vēlmēm un ļaut Visumam vadīt mūs uz pareizā ceļa.

Lauvas zīmē 15. augustā pārceļas ne tikai jaunais mēness, bet arī pienākumus pārvaldošais asteroīds Juno. Šis notikums uzsver nepieciešamību pieņemt vienkāršo patiesību, kas mums ir apkārt. Ar šo atbalstu katra  zīme var atpazīt, cik svarīgi ir pilnībā uzticēties saviem sapņiem un mērķiem. Apzinoties, cik svarīgi ir pieņemt pasauli tādu, kāda tā ir, mēs varam izveidot bagātīgu un veiksmīgu nākotni, par kuru vienmēr esam sapņojuši.

Kā neredzamais mēness starp supermēnesi un zilo mēnesi ietekmē katru zīmi no 2023. gada 14. līdz 20. augustam

Šajā laika periodā no 2023. gada 14. līdz 20. augustam zvaigznes gatavo ko īpašu visām zvaigžņu zīmēm. Trešdien, 2023. gada 16. augustā, Lauvā notiekošais Jauns Mēness katrai zīmei sola aktivizēt dažādus dzīves aspektus un iekšējos procesus, paverot spēcīgu pārmaiņu un labsajūtas portālu.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam šis laiks rada jautājumus par prioritātēm un laimi. Jauns mēness aktivizē pārdomu un fokusa zonu, atgādinot, cik svarīgi ir izdarīt izvēli, kas veicina personīgo laimi. Savu jūtu un intuīcijas izmantošanas process palīdzēs Aunam piesaistīt jūsu dzīvē pārpilnību.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim šī fāze aicina koncentrēties uz vēlamajiem dzīves aspektiem. Jauns mēness ietekmē mājas un ģimenes sektoru, sniedzot iespēju vēlreiz apskatīt pagātni un iemācīties to ieraudzīt jaunām acīm. Pateicība un intuīcija palīdzēs Vērsim sasniegt jaunu viņu vēlmju līmeni.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment