Magone Liedeskalna atklāj ar kādu problēmu cīnās jau vairāk kā 20 gadus

Šovu zvaigzne un “Avotiņu” saimniece Magone Liedeskalna ir izplatījusi līdz šim neizdzirdētu informāciju. Viņa jau vairāk nekā 20 gadus cīnās ar spēcīgām sāpēm, kas ievērojami ietekmē viņas dzīves kvalitāti.

 

Magone, kopā ar draudzeni Daci, gatavojas ziemošanai un kopīgiem spēkiem piepilda Magones pagrabu ar šī gada ražu. Strādājot, Magone atklāj, ka viņas mugura sāp, un ārsti ir ieteikuši viņai neveikt smagas fiziskas darbības, kas bez vīrieša palīdzības saimniecībā varētu būt grūti panesamas.

Es to sajūtu jau zinu, man diska trūce ir no kādiem 25 gadiem. Tad es kādu laiku katru gadu ņēmu slimības lapas. Pāris nedēļas bija tas saasinājums uz gadalaiku maiņām. Muguras lejasdaļā nodiluši “spilveni”, tad berž uz nerva, dur nervā.”

 

Magone atklāj, ka ārsti savulaik viņu brīdinājuši par iespējamām neatgriezeniskām sekām. “Es nespēju nest smagumus, bet saproti, ko cilvēki saka, ka es esmu netīrele, sliņķe un kāda. Taču viņi nezina, cik sāpīgi man ir, ka es dzīvoju ar šīm sāpēm vairāk nekā 20 gadus.”

Magone ir nobijusies no operācijas. Dace, viņas draudzene, nevar noslēpt savu sašutumu par Magones bērnu tēva attieksmi, jo viņš nepiedalās malkas sagādē, kas nodrošina siltas mājas viņu bērniem ziemā. “Taviem bērna tēviem, ieraugot to malkas čupu, kauns nav?” izbrīnījusies Dace.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment